Η ποδοσφαιρική "αγκαλιά" του ΠΑΣ Πρέβεζα για το μικρό Αλέξανδρο

Η ποδοσφαιρική "αγκαλιά" του ΠΑΣ Πρέβεζα για το μικρό Αλέξανδρο

Σπουδαία πρωτοβουλία από τον ΠΑΣ Πρέβεζα που θα διαθέσει μέρος των εσόδων του από το ματς με τον Θρίαμβο Λούρο στην οικογένεια του μικρού Αλέξανδρο που αντιμετωπίσει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Μια σπουδαία πρωτοβουλία πήρε η διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα καθώς αποφάσισε να διαθέσει μέρος των εσόδων από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Θρίαμβο Λούρο στην οικογένεια του μικρού Αλέξανδρου που αντιμετωπίζει ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο (23/9) στις 4μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας "Αθανασία Τσουμελέκα" στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Πρέβεζας-Λευκάδας και φυσικά όλοι οι φίλοι της Πρέβεζας καλούνται να δώσουν δυναμικό παρών και να στηρίξουν την ομάδα τους αλλά και τον μικρό Αλέξανδρο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η φιλοσοφία του ποδοσφαιρικού σωματείου που ονομάζεται ΠΑΣ Πρέβεζα είναι να αποτελεί πάντα δυναμικό κομμάτι όχι μόνο της αθλητικής, αλλά και της κοινωνικής ζωής της πόλης.

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα θέλοντας να ενισχύσει την οικογένεια του μικρού Αλέξανδρου, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, δίνει μία ξεχωριστή διάσταση στην αναμέτρηση ΠΑΣ Πρέβεζα-Θρίαμβος Λούρου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017, στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα».

Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα κατατεθεί μετά το ματς στον τραπεζικό λογαριασμό, που έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένεια του μικρού Αλέξανδρου.

Ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο είναι ζωή! Και η «μάχη» για τη ζωή ξεπερνά μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Το Δ.Σ. απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της Πρέβεζας να δώσει το «παρών» στο γήπεδο και να ενισχύσει με αυτό τον τρόπο την πρωτοβουλία».

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24