ΕΛΛΑΔΑ

Η Οικονομική Αστυνομία στα γραφεία της ΕΠΟ

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΠΟ EUROKINISSI SPORTS

Κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας μετέβη αιφνιδιαστικά το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ώστε να διενεργήσει σχετικό έλεγχο.

Σε αιφνιδιαστική επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ προχώρησε το πρωί της Τετάρτης κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας, αποτελούμενο από 10 άτομα, προκειμένου να πραγματοποιήσει εξονυχιστικό έλεγχο αναφορικά με τα οικονομικά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο λόγος που έγινε αυτή ξαφνική "επίσκεψη" έχει να κάνει με τα όσα έχουν ακουστεί ανά καιρούς για οικονομικές ατασθαλίες, αλλά και υπέρογκους μισθούς, ωστόσο τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων που είναι υπό εξέλιξη.

Σημειώνεται πως η έρευνα πραγματοποιείται με εισαγγελική εντολή για -πιθανή- κακοδιαχείριση, ενώ στην επιχείρηση που έγινε από το κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας, παίρνει μέρος και Εισαγγελέας.

Παρόμοιος οικονομικός έλεγχος, από πλευράς ΣΔΟΕ, είχε γίνει και πριν λίγα χρόνια και συγκεκριμένα το 2016, επί προεδρίας Γιώργου Γκιρτζίκη στην ΕΠΟ.

Όλα αυτά μάλιστα λαμβάνουν χώρα, την ώρα που ο χρόνος για την ολοκλήρωση της θητείας του Βίτορ Μάνουελ Μέλο Περέιρα στο πόστο του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, μετρά αντίστροφα, με τους ανθρώπους των διεθνών συνομοσπονδιών να προετοιμάζουν ήδη τη διάδοχη κατάσταση.

Οι άνθρωποι της FIFA και της UEFA θεωρούν ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και πως δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει. Ως εκ τούτου, προχωρούν ήδη οι διαδικασίες για την αντικατάστασή του, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο αυτό να συμβεί πριν από το τέλος της σεζόν, κάτι που θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες στο άμεσο μέλλον.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ