Η κλήρωση του Regions' Cup

Με ομάδες από την Σουηδία, την FYROM και την Ουαλία θα αγωνιστεί στην προκριματική φάση του UEFA Regions' Cup η πρωταθλήτρια της εν Ελλάδι αντίστοιχης διοργάνωσης.

Με ομάδες από την Σουηδία, την FYROM και την Ουαλία (4, 7 και 10 Ιουνίου 2018) θα αγωνιστεί στην προκριματική φάση του UEFA Regions' Cup η πρωταθλήτρια της εν Ελλάδι αντίστοιχης διοργάνωσης.

Στην προκριματική φάση θα συμμετάσχουν συνολικά 12 ομάδες χωρισμένες σε 3 ομίλους και θα προχωρήσουν οι νικήτριες και οι δύο καλύτερες δεύτερες των βαθμολογιών. Σε περίπτωση πρόκρισης, η ελληνική ομάδα θα συνεχίσει στον 1ο ή στον 4ο ή στον 5ο όμιλο της επόμενης φάσης.

Το UEFA Regions' Cup είναι η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και οι ομάδες που συμμετέχουν αποτελούνται από παίκτες που έχουν υπερβεί το 19ο έτος της ηλικίας τους (έως το 40ό).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της κλήρωσης που διενεργήθηκε στη Νιόν για τον καταρτισμό των ομίλων ο Ken Hoey, αρχηγός της ομάδας του ΕΪΡΕ που αγωνίστηκε στα τελικά της Κωνσταντινούπολης το 2017, τιμήθηκε με το βραβείο "Respect Fair Play" από τον Γενικό Γραμματέα της UEFA, Θεόδωρο Θεοδωρίδη.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αν ασχολείσαι με το Airbnb, το Syncbnb θα το λατρέψεις

Μια ελληνική startup φιλοδοξεί να γίνει το κορυφαίο εργαλείο του κόσμου για την βραχυπρόθεσμη μίσθωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24