ΕΛΛΑΔΑ

Η απάντηση του Γιάννη Μώραλη στον Πέτρο Κόκκαλη

ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για "υπονόμευση" κάνουν λόγο ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι, απαντώντας έτσι εμμέσως στον Πέτρο Κόκκαλη, με αφορμή την παραίτησή του από τον Συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής".

Ο Γιάννης Μώραλης, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook, απάντησε στον Πέτρο Κόκκαλη, ο οποίος λίγες ώρες πριν είχε καλέσει τον δήμαρχο Πειραιά να αποφασίσει αν θα του αφαιρέσει τις αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί, ξεκαθαρίζοντας ότι παραιτείται από τον Συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής", με τον οποίο δεν πρόκειται να είναι ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Θυμίζουμε πως ο Συνδυασμός, δημιούργημα του Βαγγέλη Μαρινάκη, μέσω του οποίου αναδείχθηκε δήμαρχος ο Γιάννης Μώραλης, με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν τον Πέτρο Κόκκαλη πιθανό υποψήφιο Ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον είχε καλέσει νωρίτερα σε παραίτηση εφόσον αυτά ίσχυαν.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Πειραιάς Νικητής" και οι πρόεδροι των κοινοτήτων υπέγραψαν το παρακάτω κείμενο:

"Με έκπληξη διαβάσαμε τη δήλωση του Πέτρου Κόκκαλη. O «Πειραιάς Νικητής» είναι μια παράταξη, η οποία όλα αυτά τα χρόνια λειτουργεί συλλογικά και οι αποφάσεις λαμβάνονται μέσα από διαδικασίες με τη συμμετοχή όλων των εκλεγμένων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, έναν τρόπο λειτουργίας για τον οποίο ουδέποτε άλλωστε εξέφρασε οποιαδήποτε ένσταση.

Ο «Πειραιάς Νικητής» δημιουργήθηκε πριν από 5 χρόνια, με μοναδικό σκοπό να υπηρετήσει το συμφέρον μόνο της πόλης του Πειραιά και των Πειραιωτών απέναντι σε οποιαδήποτε πολιτική η οποία το υπονομεύει".

Η απάντηση του Γιάννη Μώραλη στον Πέτρο Κόκκαλη
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ