ΕΛΛΑΔΑ

Η αξιέπαινη κίνηση του Μπεν για τους πληγέντες της Αττικής

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μπεν EUROKINISSI SPORTS

Ο Μοχάμεντ Μπεν, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν του Ερυθρού Αστέρα, αποφάσισε να δωρίσει όλα τα έπιπλα του σπιτιού του στην Αθήνα, προς τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, μετά τις φονικές πυρκαγιές του Ιουλίου.

Ο Μοχάμεντ Μπεν μπορεί να αγωνίζεται πλέον στη Σερβία με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, αλλά δεν ξεχνάει το παρελθόν του. Από το 2013 μέχρι το 2017 ο επιθετικός από τις Κομόρες έπαιξε στην Ελλάδα, αρχικά για Βέροια και ακολούθως για Λεβαδειακό, Ολυμπιακό και Πανιώνιο.

Οι φονικές πυρκαγιές του Ιουλίου στην Αττική δεν άφησαν ασυγκίνητο τον 29χρονο ποδοσφαιριστή και την οικογένειά του, οι οποίοι προχωρούν σε μια αξιέπαινη πράξη, για να βοηθήσουν με τον τρόπο που μπορούν όσους το έχουν ανάγκη. Διαβάστε τι έγραψε στο post του στο instagram ο Μπεν:

"Η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου και οι Έλληνες είναι στην καρδιά μου. Βλέποντα τον πόνο αυτών που έχασαν τα οικογενειακά τους πρόσωπα και βλέποντας τα σπίτια τους που κάηκαν από τις φωτιές τις προηγούμενες μέρες στην Αττική, εγώ και η οικογένειά μου πήραμε την απόφαση να συνεισφέρουμε σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Δωρίζουμε όλα τα έπιπλα του σπιτιού μας στην Αθήνα στις οικογένειες που έχασαν τα σπίτια τους και προσπαθούν τώρα να κάνουν μια νέα αρχή. Παρακαλώ μοιράστε αυτό το μήνυμα και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον εκπρόσωπό μου, Τάσο Παπαδόπουλο, για περισσότερες λεπτομέρειες και για να πάει η δωρεά σε αυτούς που πραγματικά πρέπει. Οι προσευχές μας και οι σκέψεις μας, μαζί σας".

Η αξιέπαινη κίνηση του Μπεν για τους πληγέντες της Αττικής
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ