GREXIT

Γκιρτζίκης: "Κανείς δεν θέλει να αποκλειστεί η Ελλάδα"

Γκιρτζίκης: "Κανείς δεν θέλει να αποκλειστεί η Ελλάδα"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης τόνισε πως ο Τζάνι Ινφαντίνο ήρθε για να δώσει λύση και πως οι τοποθετήσεις του εκφράζουν και την ΕΠΟ ενώ υποστήριξε πως ουδείς επιθυμεί τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

"Ο κύριος Ινφαντίνο εκπροσώπησε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Οι τοποθετήσεις του εκφράζουν και την ΕΠΟ. Το ποδόσφαιρο είναι ένα. Εμείς σήμερα συμμετείχαμε σε αυτή τη συνάντηση.

Ακούσαμε τον κύριο Υπουργό πως θα κάνει τροποποιήσεις και θα τις ακούσουμε. Θα τοποθετηθούμε πάνω σε αυτές. Το καλό είναι πως υπάρχει χρόνος.

Ένα είναι σίγουρο πως όλοι υπηρετούμε το ποδόσφαιρο και κανείς δεν θέλει να αποκλειστεί η Ελλάδα από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο κύριος Ινφαντίνο ήρθε εδώ για να δώσει λύση. Πρέπει όμως θα κατατεθούν όλα γραπτώς", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, και πρόσθεσε:

"Ο κύριος Υπουργός θα μας στείλει το κείμενο που θα περάσει προς ψήφιση και πάνω σε αυτό θα αποφασίσει η UEFA. Όπως και για όλα τα άρθρα που αφορούν το αυτοδιοίκητο.

Δεν είμαι σε θέση να σας πω ποιες είναι οι τροποποιήσεις. Πρέπει να τις δούμε γραπτώς πρώτα. Το καταστατικό της ΕΠΟ κάθε καλοκαίρι που γίνονται τροποποιήσεις εγκρίνονται από την UEFA και την FIFA. Το ιδιο θα γίνει και τώρα".

Όσον αφορά στην υπόθεση του ισχυρού άνδρα του Λεβαδειακού Γιάννη Κομπότη και την απόφαση για την απαγόρευση ενασχόλησης με τον ποδόσφαιρο, είπε: "Δεν παίρνουμε θέση γιατί ασχολείται η δικαιοσύνη. Όταν έχουμε αποφάσεις θα πάρουμε αποφάσεις".

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ