ΕΛΛΑΔΑ

Γκούμας: "Ευτύχημα και πολυτέλεια που έχει ο Παναθηναϊκός τον Μπεργκ"

Γκούμας: "Ευτύχημα και πολυτέλεια που έχει ο Παναθηναϊκός τον Μπεργκ"
EUROKINISSI

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Γιάννης Γκούμας, μίλησε για την Εθνική Νέων, για το μέλλον του, για τον Μάρκους Μπεργκ, για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και το πρόσφατο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός.

Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ μίλησε ο προπονητής της Εθνικής Νέων και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Γκούμας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων:

Για το παρασκήνιο του ποδοσφαίρου: "Δεν είναι ό,τι καλύτερο να είσαι σ’ έναν τέτοιο χώρο και να βλέπεις πράγματα που δε βοηθάνε στην εξέλιξη του ποδοσφαίρου, αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό".

Για το αν αισθάνεται τυχερός που βρίσκεται στην Εθνική Νέων: "Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που εδώ και δυόμισι χρόνια είμαι προπονητής στην Εθνική Νέων. Συναναστρέφομαι με νεαρά παιδιά τα οποία έχουν πολύ μεγάλο ταλέντο και προσπαθώ μέσα από τις εμπειρίες που έχω και την προπονητική μου ιδιότητα να βοηθήσω αυτά τα παιδιά να εξελιχθούν".

Για τη συμμετοχή στην elite round του Euro 2017: "Εμείς κάναμε την προσπάθεια μας, παίζαμε στην Ολλανδία, η οποία ήταν το φαβορί γιατί ήταν και γηπεδούχος.Η Ολλανδία όπως ξέρουμε στις μικρές εθνικές ομάδες κάνει πολύ καλή δουλειά".

Για το αν έχει καλά χαφ η Εθνική Νέων: "Υπάρχουν από πίσω πολλά παιδιά που μπορούν να είναι σε πολλές θέσεις ανταγωνιστικοί. Από 'κει και πέρα από τους ίδιους εξαρτάται,να είναι προσγειωμένοι και να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους".

Για το πότε λήγει το συμβόλαιό του: "Εμείς οι ομοσπονδιακοί κάνουμε για έναν χρόνο συμβόλαιο. Κάθε χρόνο κρινόμαστε από τη δουλειά μας".

Για τον Μάρκους Μπεργκ: "Για τον Παναθηναϊκό είναι πολυτέλεια ο Μπεργκ, είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης, είναι ευτύχημα που τον έχει ο Παναθηναϊκός. Όταν πρωτοήρθε στην ομάδα δεν ήταν και στα καλύτερα του επαγγελματικά, είχε κάποιους τραυματισμούς κι εδώ αναγεννήθηκε. Θεωρώ ότι ο Μπεργκ οφείλει πολλά στον Παναθηναϊκό αλλά και ο Παναθηναϊκός στον Μπεργκ".

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη: "Νομίζω ότι ο Μαρίνος από το πρώτο ημίχρονο φάνηκε ότι είχε στήσει πάρα πολύ καλά την ομάδα, ήταν πολύ καλά διαβασμένος, αιφνιδίασε τον αντίπαλο προπονητή,κατάφερε να βάλει δύο γκολ, να πιέσει ψηλά την ΑΕΚ και να δημιουργήσει κι άλλες προϋποθέσεις για να διευρύνει το σκορ".

Για το αν χάρηκε που είδε μετά από καιρό καλή μπάλα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό: "Είχαμε καιρό να δούμε -ειδικά σε ντέρμπι- αρκετά γκολ και θέαμα.Γενικά υπήρχε σασπένς και για τους φιλάθλους μέχρι το τελευταίο λεπτό".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ