ΕΛΛΑΔΑ

Γκέκας: "Να επιστρέψω στην Τουρκία ως προπονητής"

Γκέκας: "Να επιστρέψω στην Τουρκία ως προπονητής"
Γκέκας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φάνης Γκέκας ψάχνεται για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα και σύμφωνα με όσα υποστήριξε στην Τουρκία, φιλοδοξεί να επιστρέψει στη γείτονα χώρα, αυτή τη φορά ως προπονητής.

Εντός ολίγων ημερών ο Φάνης Γκέκας θα δώσει εξετάσεις για το πρώτο δίπλωμα προπονητή της UEFA. Μπορεί να ξεκίνησε να ασχολείται με το μάνατζμεντ το τελευταίο διάστημα, αλλά η ιδέα της προπονητικής δεν τον αφήνει καθόλου αδιάφορο. Μάλιστα μιλώντας σε ΜΜΕ της Τουρκίας ξεκαθάρισε ότι θέλει να επιστρέψει στη γείτονα χώρο, αλλά για να κοουτσάρει.

Ως ποδοσφαιριστής ο 37χρονος Λαρισαίος έκανε εκπληκτικές σεζόν στην Τουρκία, παίζοντας σε Σάμσουνσπορ, Ακχισάρ, Κόνιασπορ, Εσκισεχίρσπορ και Σίβασπορ. Έχει χτίσει καλό όνομα εκεί και θα επιδιώξει στο μέλλον να καθίσει στην άκρη κάποιου πάγκου.

Ο Γκέκας έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε 556 παιχνίδια και έχει βάλει 241 γκολ. Με την Εθνική ομάδα σε 78 συμμετοχές σημείωσε 24 γκολ. Είναι ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, πίσω από Αναστόπουλο και Χαριστέα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ