ΕΛΛΑΔΑ

Γκαγκάτσης: "Αναληθή τα όσα λέγονται"

Γκαγκάτσης: "Αναληθή τα όσα λέγονται"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης με γραπτή του δήλωσε χαρακτηρίζει ως αναληθή τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομα του.

"Είναι πλέον ορατός δια γυμνού οφθαλμού ο πανικός που προκλήθηκε στην αντίπαλη πλευρά από την συσπείρωση των ποδοσφαιρικών Ενώσεων της χώρας γύρω από την υποψηφιότητα μου για τις εκλογές της ΕΠΟ.

Με ψέματα αναλήθειες και τόνους λάσπης προσπαθούν να κάμψουν το φρόνημα των Ενώσεων", αναφέρει αρχικά στη γραπτή δήλωση που μοιράστηκε προς τον Τύπο και συνεχίζει:

"Το μόνο που έχουν καταφέρει είναι ακριβώς το αντίθετο όπως εύκολα μπορούν να διαπιστώσουν. Καθημερινά ο αριθμός των Ενώσεων που συμμετέχουν στην προσπάθεια αναγέννησης του Ελληνικού ποδοσφαίρου αυξάνεται. Καλώ την αντίπαλη πλευρά να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά καταθέτοντας απόψεις, σχέδια και καινοτόμες ιδέες για την επόμενη μέρα.

Επιλέγω το γόνιμο διάλογο και όχι τη στείρα αντιπαράθεση. Αν η πρόταση μου πέσει στο κενό είμαι έτοιμος να τους αντιμετωπίσω στο στίβο που θα επιλέξουν, όχι πετώντας λάσπη αλλά παρουσιάζοντας πραγματικά γεγονότα που αφορούν το παρελθόν τους και θα τους κάνουν να αισθανθούν πολύ άβολα. Κώλυμα στην εκλογή μου δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει!

Βασίλης Γκαγκάτσης".

Εσείς διαβάστε για τα ερωτηματικά για την υποψηφιότητα Γκαγκάτση

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ