ΕΛΛΑΔΑ

Για την πρόκριση η Ελλάδα με την Αίγυπτο στους "16" του SOCCA World Cup 2019

Για την πρόκριση η Ελλάδα με την Αίγυπτο στους "16" του SOCCA World Cup 2019

Απόψε το βράδυ (21:00, ζωντανά από τα κανάλια novasports.gr), η Ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει την ομάδα της Αιγύπτου με φόντο την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Και τώρα, η Αίγυπτος! Απόψε το βράδυ (21:00, ζωντανά από τα κανάλια novasports.gr), η Ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει την αφρικανική ομάδα με φόντο την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Ο προπονητής της ομάδας, Αντρέας Ντρένοβα έχει πλέον στη διάθεση του τον αρχηγό, Δημήτρη Καραβίδα, ο οποίος αποβλήθηκε στην πρεμιέρα με το Μεξικό, ενώ στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού θα βρίσκεται και ο Χρύσανθός Λευκαρίτης. Κατάμεστο αναμένεται να είναι το γήπεδο τουλάχιστον μία ώρα πριν από τη σέντρα του αγώνα, αφού οι Κρητικοί δε μπορούν να περιμένουν, προκειμένου να αποθεώσουν τους Έλληνες παίκτες και να τους σπρώξουν σε μία ακόμη μεγάλη νίκη!

Αποθέωση για τους Έλληνες στα δημοτικά σχολεία του Ρεθύμνου!

Οι Έλληνες παίκτες επισκέφτηκαν χθες το 14ο και το 10ο δημοτικό σχολείο Ρεθύμνου και αποθεώθηκαν από τους λιλιπούτειους φιλάθλους! Εκατοντάδες παιδιά άκουσαν τους έλληνες παίκτες να τους δίνουν συμβουλές για τις αξίες του αθλητισμού, ενώ περιζήτητος για αυτόγραφα ήταν ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος δε χάλασε το χατίρι σε κανένα παιδί!

Με περισσότερα από 325 έτη καινοτομίας και πάθους, η Husqvarna προσφέρει προϊόντα για το δάσος, το πάρκο και τον κήπο στους επαγγελματίες και στηρίζει με τη σημαντική χορηγία της το παγκόσμιο πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup 2019.

H Europcar, η πρώτη εταιρία στον κόσμο στις ενοικιάσεις οχημάτων αναψυχής στηρίζει το SOCCA World Cup 2019 και παρέχει την καλύτερη εμπειρία ενοικίασης μέσα από άψογη εξυπηρέτηση πελατών και υψηλής ποιότητας οχήματα.

Ζάχος: "Αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, θα κερδίσουμε"

O τερματοφύλακας της γαλανόλευκης, Άρης Ζάχος, μετά το πέναλτι που απέκρουσε στην πρεμιέρα με το Μεξικό μίλησε για τη διοργάνωση και την πορεία της Ελλάδας στις δύο πρώτες της εμφανίσεις.

Τα εκτυφλωτικά πυροτεχνήματα που έντυσαν με φως τον ουρανό του Ρεθύμνου στην λαμπερή έναρξη του Μουντιάλ Μίνι Ποδοσφαίρου "Socca World Cup" της Κυριακής συνεχίζουν να πυροδοτούν έντονα συναισθήματα στις καρδιές των Ελλήνων. Σε αυτό το κράμα πολιτισμού, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της γαλανόλευκης ξεχώρισε με την πορεία της από το πρώτο κιόλας παιχνίδι κόντρα στο Μεξικό παρά την ισοπαλία. Στη δεύτερη δοκιμασία η νίκη με 4-2 απέναντι στην Χιλή έκανε ολόκληρο το σταδιο να χορεύει σε ρυθμό "Fiesta".

Πόσο σημαντικό είναι να υπερασπίζεσαι το εθνόσημο μέσα σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση που πραγματοποιείται μάλιστα στη χώρα σου και πόσο σε έχει βοηθήσει η αγκαλιά του κόσμου;

"Είναι τεράστια η ευθύνη, η θέση της από μόνη της είναι πολύ απαιτητική και πολύ υπεύθυνη, ειδικά όταν παίζεις σε ένα τέτοιο άθλημα με συνεχόμενες φάσεις. Αναφορικά με τον κόσμο η υποστήριξη του είναι απίστευτη, δηλαδή είναι μοναδική. Οι παλιότεροι μας το έλεγαν και δεν το πιστεύαμε, διότι μόνο όταν το ζεις το καταλαβαίνεις. Έχεις μεγαλύτερη ευθύνη αλλά όσο είσαι στο γήπεδο προσπαθείς να μην το σκέφτεσαι για να μην έχεις μεγαλύτερο άγχος και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό".

Ξεχώρισες από πρώτο παιχνίδι με την καλή σου εμφάνιση και κυρίως με το πέναλτι που απέκρουσες, μετά την ισοπαλία ήρθε η νίκη θέλω να μπεις μια πρόβλεψη για το αποψινό παιχνίδι με την Αίγυπτο;

"Τα παιχνίδια ήταν πολύ διαφορετικά μεταξύ τους με τις δύο ομάδες να είναι λατινοαμερικάνικες και ήταν δύσκολο να δούμε ακριβώς τα στοιχεία τους και το πώς παίζουνε. Αύριο παίζουμε με την Αίγυπτο, η οποία είναι μια ομάδα που την έχουμε δει περισσότερο. Είναι μια ομάδα που χαρακτηρίζεται από την τεχνική της, όμως υστερεί τακτικά από εμάς. Πιστεύω πως αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι θα κερδίσουμε".

Κριτσωτάκης: "Κίνητρο για τους "16" ο κόσμος"

Ο Ρεθυμνιώτης, Μάικ Κριτσωτάκης, δήλωσε από την πλευρά του: "Είμαι πολύ χαρούμενος και θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό που η διοργάνωση φέτος γίνεται στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο. Αναφορικά με την ανταπόκριση του κόσμου είναι φοβερή, μας έχουν στηρίξει από τον πρώτο αγώνα και ευελπιστούμε να συνεχιστεί αυτό γιατί αποτελεί σημαντικό κίνητρο για εμάς".

Όσον αφορά την πρόβλεψη του για τον αποψινό αγώνα με την Αίγυπτο, ο Κριτσωτάκης ήταν σαφής: "Για τον αγώνα με την Αίγυπτο, εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους αντιμετωπίσουμε με απόλυτη σοβαρότητα, γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά μόνο τη νίκη η οποία θα μας δώσει τους βαθμούς που χρειάζονται για την πρόκριση στους 16".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ