ΕΛΛΑΔΑ

Για 15η χρονιά θα διεξαχθεί το Eugenios Gerards Soccer Camp

Για 15η χρονιά θα διεξαχθεί το Eugenios Gerards Soccer Camp

Πλέον έχει γίνει θεσμός και το Eugenios Gerards Soccer Camp 2018 ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί τους νεαρούς φίλους του ποδοσφαίρου.

Το Eugenios Gerards Soccer Camp είναι εδώ και φέτος και έτοιμο να υποδεχθεί τους νεαρούς φίλους του ποδοσφαίρου για 15η χρονιά. Το καμπ το οποίο διεξήχθη για πρώτη φορά το 2004 και πλέον έχει γίνει θεσμός θα διεξαχθεί φέτος σε δυο περιόδους σε Αθήνα και Πάρο με τη συμμετοχή παιδιών γεννημένων από το 2004 έως το 2013.

Στο καμπ θα διδάξουν μερικοί εκ των καλύτερων προπονητών σε επίπεδο ακαδημίας όπως οι Γιάννης Σαμαράς, Χουάν Ραμόν Ρότσα και Σάββας Κωφίδης ενώ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα είναι πάρα πολλές οι εκπλήξεις που περιμένουν όσους δηλώσουν συμμετοχή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το κορυφαίο ποδοσφαιρικό camp της Ελλάδας το οποίο εδώ και 15 χρόνια είναι η νούμερο ένα επιλογή των παιδιών.

Ξεκινάμε σε λίγες μέρες …

Αθήνα 3-7 Ιουλίου γήπεδο Fous De Foot

Πάρος 10-14 Ιουλίου γήπεδο Παροικιάς

Και όμως φέτος θα είναι το 15ο Eugenios Gerards Soccer Camp, το οποίο για 15η συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται κοντά στα παιδιά, στους γονείς, στους προπονητές και γενικότερα στο ποδόσφαιρο. Όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε να είμαστε η πρώτη επιλογή για τις καλοκαιρινές αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών και μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό.

Από την πρώτη κιόλας χρονιά κάναμε κάτι διαφορετικό, κάτι ξένο για τα ελληνικά δεδομένα καθώς καταφέραμε να γεμίζουμε με εμπειρίες και γνώσεις τα παιδιά και να τα εκπαιδεύουμε με νέες αντιλήψεις και μεθοδολογία πάνω στο παιδικό ποδόσφαιρο. Ο Ευγένιος Γκέραρντ ήταν αυτός που είχε αυτή την ιδέα, μια ιδέα που από το 2004 που ξεκίνησε δεν φανταζόμασταν ποτέ κανείς ότι θα έφτανε μέχρι και σήμερα το 2018.

Για 15η χρονιά θα διεξαχθεί το Eugenios Gerards Soccer Camp

Το 15ο Eugenios Gerards Soccer Camp 2018 θα πραγματοποιηθεί σε δύο περιόδους. Η πρώτη περίοδος θα γίνει στην Αθήνα στην περιοχή της Βάρης από τις 3-7 Ιουλίου 2018 στο Fous de Foot και η δεύτερη περίοδος θα πραγματοποιηθεί στην Πάρο στο δημοτικό στάδιο Παροικιάς από τις 10-14 Ιουλίου. Απευθύνεται σε παιδιά από όλη την Ελλάδα με έτος γέννησης από το 2004 έως το 2013.

Οι προπονητές που θα εκπαιδεύσουν φέτος τα παιδιά πλάι στον Μανώλη Παπαδάκη θα είναι μερικοί από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδας όπως ο Γιάννης Σαμαράς, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Σάββας Κωφίδης και πολλοί ακόμα προπονητές – παιδαγωγοί μερικοί από τους οποίους ανήκουν σε ακαδημίες μεγάλων ΠΑΕ της Ελλάδας.

Για 15η χρονιά θα διεξαχθεί το Eugenios Gerards Soccer Camp

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το camp και για εγγραφές μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.gerardscamp.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941571901 Facebook: https://www.facebook.com/gerards.soccercamp/".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ