ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

Πανσερραϊκός-Άρης 1-2

Πανσερραϊκός-Άρης 1-2
INTIME SPORTS

Ο Άρης σε ένα επεισοδιακό ματς επικράτησε του Πανσερραϊκού με 2-1 και πήρε την πρόκριση στην Γ΄ φάση του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής. Για δυο αμφισβητούμενες φάσεις διαμαρτύρονται οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού. (VIDEO)

Ο Άρης για την Γ΄ φάση του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής επικράτησε με 2-1 του Πανσερραϊκού στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στα προημιτελικά του θεσμού. Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Άρης με τον Πάουλο Κάμπος στην άκρη του πάγκου του έβαλε βάσεις της νίκης και συνάμα της πρόκρισης καθώς προηγήθηκε με 2-0 με τα γκολ των Χιντασέλι και Ρένια τιμωρώντας τα λάθη που υπέπεσαν οι γηπεδούχοι.

Με τον τρόπο αυτό ο Άρης πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη έχοντας στην άκρη του πάγκου του τον 57χρονο Βραζιλιάνο τεχνικό και θα αντιμετωπίσει με ανεβασμένη ψυχολογία τα «λιοντάρια» την Κυριακή για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Κάμπος φρόντισε να δώσει την ευκαιρία και να «τεστάρει» την αγωνιστική κατάσταση ποδοσφαιριστών του που δεν είχανε αρκετό χρόνο συμμετοχής στις μέχρι στιγμής υποχρεώσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο Άρης μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι και μόλις στο 2΄ είχε το πρώτο σουτ με τον Ρένια για να απομακρύνει ο Παλιούρας. Στο 8΄ όμως οι «κίτρινοι» προηγήθηκε καθώς ο Χιντασέλι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κασπερίδη και με πλασέ έκανε το 1-0.Οι ποδοσφαιριστές του Κάμπος δεν κατέβασαν όμως ταχύτητα και στο 20' οΡένια εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Πανσερραϊκού και μόνος του απέναντι στο Παλιούρα με το δικό του εύστοχο πλασέ έγραψε το 2-0.

Η πρώτηευκαιρία για τον Πανσερραϊκό ήρθε στο 25΄ με την κεφαλιά του Γκόγκα μετά από το φάουλ του Ρούτση ενώ ο Άρης άγγιξε το 0-3 στο 36΄ αρχικά με το πλασέ του Ρένια μέσα από την μικρή περιοχή που απέκρουσε ο Παλιούρας με τον Ντούγκα να μην μπορεί με την σειρά του να σκοράρει με την κεφαλιά που επιχείρησε.

Πανσερραϊκός-Άρης 1-2
INTIME SPORTS

Στο 37΄ ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι όταν η μπάλα βρήκε το οριζόντιο της εστίας του Μπαϊμάκη από το σουτ του Ρούτση με τον τερματοφύλακα του Άρη στο45' να απομακρύνει με υπερένταση την μπάλα μετά την σέντρα του Μπονέρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σειρά του Πανσερραϊκού να μπει πιο δυνατά με τους ποδοσφαιριστές του να ψάξουν το δικό τους πρώτο γκολ στο παιχνίδι.

Ο Μπαϊμάκης στο 48΄ μπλόκαρε την μπάλα από το σουτ του Σιάκκα ενώ στο 53΄ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μία φάση όπου ο Λιόλιος φαίνεται να βρίσκει την μπάλα με το χέρι και ενώ αυτή κατευθυνόταν προς την εστία της ομάδας του.

Στο 58' νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Γκόγκας δεν μπόρεσε εξ επαφής ναπλασάρει και τον Μουντεσίδη να στέλνει την μπάλα άουτ από ευνοϊκή θέση.

Στο 67΄ όμως η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη μείωσε σε 1-2 όταν οΚούτλαςμε κεφαλιά κρέμασε τον Μπαϊμάκη που επιχείρησε έξοδο και μείωσε για τους γηπεδούχους.

Πανσερραϊκός-Άρης 1-2
INTIME SPORTS

Στο 77΄ η μπάλα από την κεφαλιά του Παπαδόπουλου πέρασε λίγο άουτ και στο 88΄ ο Μπαϊμάκης μετά το σουτ του Μπονέρη έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα.

Η πρόκριση ωστόσο κρίθηκε στις καθυστερήσεις όταν στο 91΄ ο Πανσερραϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Κούτλα με τους φιλοξενούμενους να διώχνουν πάνω στην γραμμή και τους γηπεδούχους να θεωρούν ότι η μπάλα την πέρασε ξεσπώντας σε νέες διαμαρτυρίες.

Τέλος στο 92΄ μετά την σέντρα του του Μπονέρη ο Γκόγκας έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από την εστία του Μπαϊμάκη.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Βασιλακάκης):Παλιούρας, Γαλακτερός, Καψάλης, Σιάκκας, Κασμερίδης (46΄ Μουτεσίδης), Μπαντάκ, Μπονέρης, Κούτλας, Γκόγκας, Ρούτσης (65΄ Δαγκούλης), Πλιάγκας (80΄ Γεωργιάδης).

ΑΡΗΣ (Κάμπος):Μπαϊμάκης, Λιόνης, Χιντασέλι, Λιόλιος (74΄ Γκόλιας), Βασιλόπουλος, Γκίνο (85΄ Σταυρόπουλος), Ρένια, Λεμονής, Συμεωνίδης (67΄ Χουζούρης), Παπαδόπουλος, Ντούγκα.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ