Γεροβασίλη: "Η Ελληνική Αστυνομία έχει ρόλο έξω από τα γήπεδα"

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, αναφέρθηκε στα σοβαρά επεισόδια στο ΟΑΚΑ τονίζοντας ότι η βία στον αθλητισμό είναι ένα «πολυπαραγοντικό» ζήτημα, στο οποίο η Ελληνική Αστυνομία «έχει ρόλο», αλλά "έξω από τα γήπεδα".

«Το ζήτημα είναι πολυπαραγοντικό και δεν αφορά μόνο την Ελληνική Αστυνομία» σχολίασε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη καταδικάζοντας τα νέα, σοβαρά επεισόδια που οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

Στο περιθώριο του κοινοβουλευτικού ελέγχου η Όλ. Γεροβασίλη αναφέρθηκε στα επεισόδια και σημείωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει ρόλο σε σχέση με την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό, αλλά «έξω από τα γήπεδα».

Η Όλ. Γεροβασίλη τόνισε ότι το ζήτημα της βίας στον αθλητισμό «μας απασχολεί όπως απασχολεί και το υφυπουργείο Αθλητισμού».

Πηγή: www.news247.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όταν συνέλαβαν τον Μανώλη Αγγελόπουλο να παίζει μπαρμπούτι

"Τι κάναμε δηλαδής; Ζάρια παίζαμε. Τι θέλατε να παίζουμε; Μπριτς και κουμ-καν";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.