ΕΛΛΑΔΑ

FIFA: "Συνεργασία με UEFA και ΕΠΟ για να λυθούν τα ζητήματα"

FILE - In this Sept. 25, 2015 file picture the FIFA logo is  pictured on a wall of the FIFA headquarters during a meeting of the FIFA Executive Committee in Zurich, Switzerland  while autumnal colors reflecting .  FIFA's ethics committee has asked for sanctions against Sepp Blatter and Michel Platini after finishing investigations into their alleged financial wrongdoing. FIFA President Blatter and UEFA President Platini now face bans of several years at full hearings before FIFA ethics judge Joachim Eckert, likely in December.  . (AP Photo/Michael Probst)
FILE - In this Sept. 25, 2015 file picture the FIFA logo is pictured on a wall of the FIFA headquarters during a meeting of the FIFA Executive Committee in Zurich, Switzerland while autumnal colors reflecting . FIFA's ethics committee has asked for sanctions against Sepp Blatter and Michel Platini after finishing investigations into their alleged financial wrongdoing. FIFA President Blatter and UEFA President Platini now face bans of several years at full hearings before FIFA ethics judge Joachim Eckert, likely in December. . (AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Συνάντηση στην έδρα της FIFA έλαβε το μεσημέρι της Δευτέρας ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της FIFA, Γκρεγκ Κλαρκ και τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, για τα ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα υπάρξει συνεργασία.

Στη Ζυρίχη βρεθηκε την Δευτέρα (10/2) ο υπουργό Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος συναντήθηκε στην έδρα της FIFA με τον αντιπρόεδρό της, Γκρεγκ Κλαρκ, για τα ζητηματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και μάλιστα υπήρξε και ανακοίνωση από την πλευρά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Η συζήτηση ήταν για όλα την ατζέντα που απασχολεί το εγχώριο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας μας και ο κ. Γεραπετρίτης παρέθεσε τα προβλήματα και όλα εκείνα που κατά την άποψη της κυβέρνησης θα πρέπει να λυθούν με τη βοήθεια FIFA και UEFA, ζητώντας τεχνική βοήθεια για το "μνημόνιο" συνεργασίας που θα υπάρξει.

Από την πλευρά της FIFA τονίστηκε πως σε συνεργασία με την UEFA και την ΕΠΟ θα υπάρξει βοήθεια για να λυθούν τα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τα οποία έχουν φτάσει την κατάσταση στο μη παρέκει. Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και όλοι περιμένουν και την συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν, πιθανότατα στις 25 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

"Η FIFA και οι Αρχές της Ελλάδας συζητούν την κατάσταση του ποδοσφαίρου στην χώρα", αναφέρει στον τίτλο της η θέση της FIFA και τονίζει για την συνάντηση με τον κ. Γεραπετρίτη:

"Συνάντηση έλαβε χώρα σήμερα (10/2) στο σπίτι της FIFA στη Ζυρίχη ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της FIFA, Γκρεγκ Κλαρκ και τοΝ υπουργΟ Επικρατείας της Ελλάδας, Γιώργου Γεραπετρίτη, προκειμένου να συζητηθεί η κατάσταση του ποδοσφαίρου στην χώρα. Με την παρότρυνση των Αρχών της Ελλάδας, ο κ. Κλαρκ επιβεβαίωσε ότι η FIFA θα εργαστεί μαζί με την UEFA και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να λύσει τα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ