ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζαγοράκης: "Σημασία είχε ότι μαζεύτηκε τόσος κόσμος"

LEGENDS 2004 - INTER FOREVER (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
LEGENDS 2004 - INTER FOREVER (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος 2004, Θοδωρής Ζαγοράκλης, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης για το σκοπό του φιλικού στην Κρήτη και την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου που βρέθηκε στο Παγκρήτιο.

Όπως και όλοι οι Έλληνες διεθνείς της ομάδας του 2004 έτσι και ο αρχηγός, Θοδωρής Ζαγοράκης, μετά το τέλος της αναμέτρησης στις δηλώσεις του στάθηκε και αυτός στην παρουσία του κόσμου και τη σημασία του φιλανθρωπικού σκοπού για την οποία έγινε το παιχνίδι.

Ο Ζαγοράκης μιλώντας στην κάμερα της "Cosmote TV" τόνισε:

"Σήμερα ήταν το κάτι διαφορετικό κόντρα σε ένα σύλλογο με τεράστια ονόματα. Σημασία έχει ότι μαζεύτηκε πολύς κόσμος. Στην Κρήτη πάντα αισθανόμαστε οικεία, είναι σαν έδρα της Εθνικής. Βέβαια εμείς ήρθαμε εδώ για έναν σκοπό που είναι ιερός και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό, το παιχνίδι βέβαια ήταν εντελώς φιλικό".

Υπάρχει άλλος Ευρωβουλευτής που να παίζει ποδόσφαιρο;
"Δε νομίζω, απ' ότι ξέρω όχι".

Πως το είδες το παιχνίδι;
"Δεν περίμενα ο ρυθμός να είναι τόσο γρήγορος, όσο γρήγορο μπορούμε να τον δούμε εμείς μέσα στο γήπεδο. Δεν μένουμε σε αυτό. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που βοήθησαν, όλη την Κρήτη γενικότερα γιατί δεν ήταν φίλαθλοι μόνο από το Ηράκλειο. Μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε.

Το φιλικό είχε ένα φιλανθρωπικό σκοπό για εμάς αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε και την Εθνική Ελλάδος που παίζει την Παρασκευή. Να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και πρέπει να φύγουμε από το φιλικό και να σκεφτούμε το επίσημο ματς και να ευχηθούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς όλοι είμαστε φίλοι της Εθνικής ομάδας".

Μήπως αυτό που ζήσαμε σήμερα θα πρέπει να γίνεται πιο συχνά, δυο-τρεις φορές το χρόνο;
"Η κάθε εβδομάδα (σ.σ. γέλια). Όχι κάθε εβδομάδα δεν θα αντέχουμε. Το έχουμε στο μυαλό μας να γίνει κάτι τέτοιο. Πρέπει να αποδεχτόμαστε κάθε πρόταση που θα είναι για φιλανθρωπικό σκοπό. Πρέπει να γίνετε οργανωμένα, εννοώ σε ότι έχει να κάνει με τις προπονήσεις και αυτή η Εθνική θα έχει διάρκεια".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ