ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χωρίς Λημνιό στον "τελικό" με Ολλανδία η Εθνική Νέων

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Λημνιός είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με την Ολλανδία που θα διεξαχθεί την Τρίτη (28/3) το απόγευμα. Ρεπό και χαλάρωση για τους διεθνείς την Κυριακή.

Η επόμενη της μεγάλης νίκης επί της Φινλανδίας είχε ρεπό και ξεκούραση για τους Έλληνες διεθνείς της Εθνικής Νέων οι οποίοι έχουν στο μυαλό τους τον τελικό της Τρίτης (28/3) κόντρα στην Ολλανδία.

Ένα ματς στο οποίο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Δημήτρης Λημνιός. Ο άσος του Ατρόμητου στο παιχνίδι με τους Φινλανδούς αντίκρισε κίτρινη κάρτα και από τη στιγμή που οι παίκτες κουβαλούν και τις κάρτες από τα προκριματικά συμπλήρωσε και έτσι δεν μπορεί να παίξει κόντρα στους "οράνιε".

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Γιάννης Γκούμας, θα πρέπει να βρει την καλύτερη δυνατή λύση ώστε να αντικαταστήσει ένα εκ τα βασικά στελέχη της ομάδας ο οποίος είναι και από τους πλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η Εθνική Νέων μετά το ρεπό που είχε την Κυριακή θα προπονηθεί την Δευτέρα στην Ολλανδία εκεί που θα τεθούν όλα τα πλάνα στο χορτάρι από τον Γκούμα και τους συνεργάτες του.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Στο παιχνίδι με τους Ολλανδούς για να πάρει την πρόκριση η Εθνική Νέων θα πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε καθώς σε περίπτωση οποιουδήποτε άλλου αποτελέσματος θα αποκλειστεί και η Ολλανδία θα πάρει την πρόκριση.

Αν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νικήσει τους Ολλανδούς ακόμα και με 1-0 και την ίδια ώρα η Ουκρανία δεν κερδίσει στο ματς με τη Φινλανδία τότε η Εθνική Νέων θα πάρει την πρόκριση στην ισοβαθμία από τους "οράνιε" καθώς θα τους έχει κερδίσει στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Αν τώρα όμως η Ουκρανία νικήσει και αυτή τη Φινλανδία τότε οι τρεις ομάδες θα ισοβαθμήσουν στην κορυφή με έξι βαθμούς. Σε αυτή την περίπτωση η Εθνική Ελλάδος για να προκριθεί θέλει νίκη τουλάχιστον με 2-0 γιατί 1-0 δεν θα της είναι αρκετό δίνοντας την πρόκριση στην Ολλανδία.

Και αυτό γιατί αυτό που θα μετρήσει στην τριπλή ισοβαθμία είναι το σκορ των μεταξύ αγώνων των τριών ομάδων. Έως τώρα η Ουκρανία έχει νικήσει την Ελλάδα 2-0 και η Ολλανδία την Ουκρανία με 2-0. Οπότε και η Ελλάδα θέλει νίκη με 2-0 τουλάχιστον. Αν κερδίσει με 1-0 θα αποκλειστεί ενώ αν κερδίσει με 3-0 θα περάσει απευθείας.

Με το 2-0 τότε και στα τρία ματς θα έχουμε το ίδιο σκορ στα ματς των τριών ενδιαφερόμενων και το επόμενο κριτήριο που ακολουθεί είναι η συνολική διαφορά στα γκολ.

Για να έχει πάρει τη νίκη με 2-0 η Εθνική Ελλάδος θα πάει στο 6-3 και θα έχει +3 στα γκολ. Κάτι το οποίο σημαίνει πως οι Ουκρανοί που είναι στο +2 πρέπει να κερδίσουν με τέσσερα γκολ διαφορά τη Φινλανδία. Και αυτό γιατί αν κερδίσουν με τρία γκολ ναι μεν θα βρεθούν και αυτοί στο +3 αλλά το επόμενο κριτήριο είναι η καλύτερη επίθεση και σε αυτό θα υπερτερεί η Ελλάδα.

Να θυμίσουμε ότι από τους επτά ομίλους που συγκροτήθηκαν, στα τελικά της διοργάνωσης θα προκριθούν οι πρώτες ομάδες στη βαθμολογία κάθε ομίλου. Την τελική 8άδα θα συμπληρώσει η Γεωργία ως διοργανώτρια της τελικής φάσης (2-15/7/2017).

Η Βαθμολογία

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΤΣ ΓΚΟΛ ΒΑΘΜΟΙ
1. Ολλανδία 2 3-0 6
2. Ουκρανία 2 2-2 3
3. Ελλάδα 2 4-3 3
4. Φινλανδία 2 1-5 0
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ