ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χωρίς Φορτούνη, Μανωλά η πρώτη του Σκίμπε στην Εθνική Ελλάδος

Χωρίς Φορτούνη, Μανωλά η πρώτη του Σκίμπε στην Εθνική Ελλάδος
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης δεν προπονήθηκε την Τρίτη (10/11) λόγω ενοχλήσεων στην μέση με τον διεθνή άσο να κάνει εξετάσεις οι οποίες ήταν καθαρές ενώ απουσίαζε με άδεια και ο Μανωλάς.

Με δυο απουσίες ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση στην εποχή του Μίχαελ Σκίμπε στην Εθνική Ελλάδος καθώς στην πρώτη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δεν βρέθηκαν οι Κώστας Φορτούνης και Κώστας Μανωλάς για διαφορετικούς όμως λόγους ο καθένας.

Ο άσος του Ολυμπιακού παραπονέθηκε για κάποιες ενοχλήσεις στην μέση και έκανε εξετάσεις οι οποίες βγήκαν καθαρές, κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Γερμανός τεχνικός θα τον έχει στην διάθεση του για τα φιλικά με Λουξεμβούργο και Τουρκία και απλά ίσως ο νεαρός ποδοσφαιριστής κάνει λίγο πιο χαλαρά τις επόμενες μέρες.

Όσο για τον Μανωλά είχε άδεια από τους ανθρώπους της Εθνικής Ελλάδος και θα βρεθεί την Τετάρτη (11/11) στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Μάλιστα το πρόγραμμα της Τετάρτης (11/11) περιλαμβάνει προπόνηση τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα ενώ η πρωινή θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου που θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέρος της δουλειάς του Σκίμπε.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ