ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χειραψία Καρεμπέ - Μάνταλου έξω από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Χειραψία Καρεμπέ - Μάνταλου έξω από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Ο Κριστιάν Καρεμπέ παράτησε τις κάμερες και τα μικρόφωνα και έτρεξε να χαιρετήσει τον Πέτρο Μάνταλο, μόλις τον είδε να μπαίνει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με τις πατερίτσες.

Μία άκρως ποδοσφαιρική σκηνή εκτυλίχθηκε έξω από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", πριν από την έναρξη του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με αντίπαλο την Κροατία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού και κορυφαίος Γάλλος βετεράνος, Κριστιάν Καρεμπέ, ετοιμαζόταν να δώσει μίνι συνέντευξη για το pre-game της "Cosmote TV", όταν είδε τον Πέτρο Μάνταλο να προχωράει προς την είσοδο των επισήμων του γηπέδου. Ο αρχηγός της ΑΕΚ περπατούσε με πατερίτσες, μετά από τη ρήξη χιαστού που υπέστη στην αναμέτρηση της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Μαζί του ήταν και ο συμπαίκτης του στην Ένωση, Μιχάλης Μπακάκης.

Ο Καρεμπέ αμέσως άφησε το σημείο όπου θα γινόταν η συνέντευξη και έτρεξε να χαιρετήσει τον Έλληνα διεθνή. Αυτός υποδέχθηκε με χαμόγελο αυτήν την κίνηση ενός αντιπάλου μόνο για 90 λεπτά, αποδεικνύοντας τι πραγματικά είναι το ποδόσφαιρο και οι έχθρες που το αφορούν.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ