ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Women's U-17 EURO 2016: Ελλάδα-Ισπανία 0-6

Women's U-17 EURO 2016: Ελλάδα-Ισπανία 0-6

Με ήττα, αφού δεν τα κατάφερε και απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία, έκλεισε τις υποχρεώσεις στην προκριματική φάση του EURO 2016 η Εθνική Κορασίδων. Η γαλανόλευκη ηττήθηκε με 6-0.

Με ήττα, αφού δεν τα κατάφερε και απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία, έκλεισε τις υποχρεώσεις στην προκριματική φάση του EURO 2016 η Εθνική Κορασίδων, η οποία ωστόσο, είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην elite round και περιμένει πλέον να μάθει τις αντιπάλους της στην κλήρωση που θα διενεργηθεί στις 13 Νοεμβρίου.

Η επικράτηση των Ισπανίδων ήταν πέρα για πέρα δίκαιη, καθώς κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο από την αρχή έως το τέλος και δεν άφησαν στην Εθνική μας το παραμικρό περιθώριο να τις απειλήσει. Τα γκολ για την Ισπανία πέτυχαν οι Ναβάρο (34’ και 53’), Μονέντε (40’), Μπλάνκο (43’ και 50’) και Νατάλια Ράμος (59’).

Στον άλλον αγώνα του ομίλου η διοργανώτρια Πορτογαλία επικράτησε 1-0- της Αρμενίας και κατέλαβε την τρίτη θέση.

Διαιτητής ήταν η Ιφεόρμα Κούλμαλα από τη Φινλανδία, η οποία παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τις Τζιώρα και Κατιρτσίδου.

Ελλάδα: Νάση (73’ Χατζηχρήστου)- Πούλιου (63’ Καπνίση), Τσακίρη, Πϊτσιου, Καραπέτσα, Γούλα, Σαχινίδου, Γάτσιου, Τζώρα, Δρακωνάκη (47’ Κατιρτσίδου), Πατέρνα.

Ισπανία: Νοέλια Ράμος- Μπάτλε, Πουχάδας (52’ Νατάλια Ράμος), Αλεϊσάντρι, Μονέντε, Ναβάρο, Φερνάντες, Ροντρίγκες (69’ Σεράνο), Βελάσκες (41’ Ρούμπιο), Αντούχαρ, Μπλάνκο.

*ΣΗΜ: Στους αγώνες U-17 της UEFA η διάρκεια του κάθε ημιχρόνου είναι 40 λεπτά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ