ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βούρος: "Μεγάλη τιμή να σε καλεί ο ομοσπονδιακός προπονητής"

Βούρος: "Μεγάλη τιμή να σε καλεί ο ομοσπονδιακός προπονητής"

Ο Πραξιτέλης Βούρος ρωτήθηκε την Τετάρτη (6/3) για το ρεπορτάζ του Sport24.gr αναφορικά με την κλήση του στην προεπιλογή της Εθνικής και αφού το επιβεβαίωσε, έκανε λόγο για όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Την Τετάρτη (6/3) ο Πραξιτέλης Βούρος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του εκτός έδρας αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ Λάρνακας, στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου. Το τελικό 3-3 σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς, χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του 23χρονου Έλληνα κεντρικού αμυντικού.

Λίγο νωρίτερα, είχατε ενημερωθεί στο Sport24.gr ότι ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού έχει κληθεί στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας για τους αγώνες των προκριματικών του Euro 2020, με Λιχτενστάιν και Βοσνία. Μετά το ματς με την ΑΕΚ Λάρνακας, ο Βούρος κλήθηκε να σχολιάσει στην ιστοσελίδα kerkida.net το ρεπορτάζ και το επιβεβαίωσε, λέγοντας:

"Υπάρχει κάτι από την Εθνική, ναι. Πρώτα από όλα όμως είμαστε συγκεντρωμένοι εδώ στην ομάδα, στον ΑΠΟΕΛ. Πρωταρχικός στόχος είναι το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά σίγουρα όταν σε καλεί ο προπονητής της Εθνικής σου ομάδας, δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή. Ένα από τα όνειρά μου γίνεται πραγματικότητα, αν καταφέρω και βρεθώ στην επιλογή του κόουτς".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ