ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βλέπει Παπασταθόπουλο, Μήτρογλου, Σάμαρη ο Σκίμπε

Βλέπει Παπασταθόπουλο, Μήτρογλου, Σάμαρη ο Σκίμπε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο Ντόρτμουντ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με την αντίστοιχη της Μπενφίκα των Κώστα Μήτρογλου, Ανδρέα Σάμαρη στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Champions League θα βρεθεί την Τετάρτη ο Μίκαελ Σκίμπε.

Ο έλεγχος της αγωνιστικής ετοιμότητας των Ελλήνων διεθνών ενόψει και των κλήσεων για την αναμέτρηση με το Βέλγιο συνεχίζεται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μίκαελ Σκίμπε.

Ο Γερμανός προπονητής την Τετάρτη θα βρεθεί στο Ντόρτμουντ για να δει την αναμέτρηση της Μπορούσια με τη Μπενφίκα στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Champions League. Εκεί όπου θα αγωνιστούν ως αντίπαλοι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τους Μήτρογλου, Σάμαρη.

Την Κυριακή ο Σκίμπε θα βρίσκεται στην Ελλάδα και θα βρεθεί τόσο στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να δει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και λίγη ώρα αργότερα στο ΟΑΚΑ όπου θα δει το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ ανέφερε:

"Συνεχίζεται την τρέχουσα εβδομάδα ο έλεγχος αγωνιστικής ετοιμότητας των διεθνών ποδοσφαιριστών εκ μέρους του κ. Μίκαελ Σκίμπε και των συνεργατών του, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Εθνικήςμε το Βέλγιο για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 (25 Μαρτίου).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός πρόκειται να παρακολουθήσει τον αγώνα Ντόρτμουντ-Μπενφίκα για τη φάση των «16» του Champions League, καθώς επίσης τις αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής της Super League Ολυμπιακός-Ατρόμητος, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ