ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βλέπει Μανωλά στο Ρόμα - Λίβερπουλ ο Σκίμπε

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / ΣΚΙΜΠΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / ΣΚΙΜΠΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, βρίσκεται στη Ρώμη για το Ρόμα - Λίβερπουλ στο "Ολίμπικο", στο οποίο θα αγωνιστεί και ο Κώστας Μανωλάς.

Αύριο το βράδυ (2/5, 21:45) στο "Ολίμπικο" της Ρώμης, η Ρόμα υποδέχεται τη Λίβερπουλ στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League, όπου οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κάνουν μια ακόμη επική ανατροπή και οι ρεντς να υπερασπιστούν το 5-2 του "Άνφιλντ".

Το παρών θα δώσει και ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος βρίσκεται στην ιταλική πρωτεύουσα για να δει το μεγάλο ματς και φυσικά να παρακολουθήσει από κοντά τον διεθνή μας στόπερ, Κώστα Μανωλά, ο οποίος θα είναι βασικός σε ένα ακόμη παιχνίδι.

Ο Σκίμπε δεν θα μπορούσε να λείψει από ένα τόσο κομβικό παιχνίδι και γι' αυτό θα τσεκάρει ιδίοις όμμασι τον Μανωλά ενόψει και των επόμενων υποχρεώσεων της γαλανόλευκης. Στη Ρώμη τον συνάντησε και ο ρεπόρτερ του Sport24.gr, Δημήτρης Σαμόλης.

Βλέπει Μανωλά στο Ρόμα - Λίβερπουλ ο Σκίμπε
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ