ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βλαχοδήμος - Εθνική: Υπεύθυνη δήλωση του Έλληνα γκολκίπερ περιμένουν στην ΕΠΟ για να κληθεί

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΕΠΟ περιμένει μια υπεύθυνη δήλωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου ότι θέλει να παίξει στην Εθνική Ελλάδας, για να προχωρήσει το θέμα του και να κληθεί στη γαλανόλευκη.

Την υπεύθυνη δήλωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου ότι επιθυμεί να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας περιμένουν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμέμου να προχωρήσει η διαδικασία και να κληθεί από τον Μίχαελ Σκίμπε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης για την ανανέωση της συμφωνίας με τον ΟΠΑΠ, άνθρωποι της ΕΠΟ εξηγούσαν ότι προχωράει ήδη η διαδικασία, καθώς ο γκολκίπερ της Μπενφίκα τους είπε πως θέλει να αγωνιστεί στην Εθνική, αλλά θα πρέπει να κάνει και τη σχετική υπεύθυνη δήλωση.

"Αν όλα πάνε καλά μπορεί να κληθεί ακόμα και Νοέμβριο. Απομένει η σύνταξη της υπεύθυνης δήλωσης του παίκτη ότι θέλει να παίξει στην Εθνική Ελλάδας για να πάει στη FIFA κι η ανταλλαγή των απαιτούμενων εγγράφων με τη γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία", αναφέρουν άνθρωποι της ΕΠΟ για τον άλλοτε τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Μόλις πάρουν το έγγραφο στα χέρια τους, θα το στείλουν στη γερμανική ομοσπονδία και την FIFA, ακολούθως οι Γερμανοί θα ενημερώσουν εγγράφως την FIFA ότι ο Βλαχοδήμος έχει αγωνιστεί μόνο στην Ελπίδων της χώρας τους κι έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Εθνική Ανδρών της χώρας μας. Αν όλα πάνε καλά, ίσως τον δούμε στις κλήσεις του Νοεμβρίου...

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ