ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βλαχοδήμος: Επέλεξε Εθνική Ελλάδας, υπολογίζεται κανονικά στις κλήσεις του Νοεμβρίου

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Βλαχοδήμος EUROKINISSI

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έστειλε το μεσημέρι υπεύθυνη δήλωση, με την οποία ενημερώνει για την απόφασή του να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας, έχουν σταλθεί τα απαραίτητα έγγραφα στη FIFA και υπολογίζεται κανονικά στις κλήσεις του Νοεμβρίου.

Καλά μαντάτα από το μέτωπο του Οδυσσέα Βλαχοδήμου για την Εθνική μας ομάδα. Ο γκολκίπερ της Μπενφίκα έστειλε σήμερα (12/10) το μεσημέρι υπεύθυνη δήλωση στα γραφεία της ΕΠΟ, με την οποία ενημερώνει για την απόφασή του να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας και σε αυτή αναφέρει πως έχει ελληνική και γερμανική υπηκοότητα και πως επιθυμεί να διατηρήσει και τις δύο.

Επιπλέον, ο άλλοτε τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού αναφέρει πως έχει ζήσει τουλάχιστον δύο σερί χρόνια στην χώρα μας και ότι θέλει να αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Επίσης, πως δεν έχει αγωνιστεί στην εθνική Ανδρών της Γερμανίας ή κάποιας άλλης χώρας.

Μάλιστα, εστάλη έγγραφο στην ΕΠΟ από τη γερμανική Ομοσπονδία ότι ο Βλαχοδήμος δεν έχει αγωνιστεί στην ανδρική εθνική της ομάδα. Με τα διαβατήρια δεν υπάρχει κανένα κόλλημα, η ΕΠΟ ενημέρωσε την FIFA και πλέον ο νεαρός ταλαντούχος τερματοφύλακας υπολογίζεται κανονικά στις κλήσεις του Νοεμβρίου για το Nations League, προς τέρψιν και του Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος έχει ήδη επικοινωνήσει μαζί του.

Ο Βλαχοδήμος έχει παίξει με την εθνική Ελπίδων της Γερμανίας, επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα να αγωνιστεί στη δική μας Ανδρών. Με τον πορτιέρε των Λουζιτανών να βρίσκεται στα πλάνα του Σκίμπε, η γαλανόλευκη έχει πολλές ποιοτικές επιλογές στη θέση του τερματοφύλακα και "πονοκεφαλιάζει" ευχάριστα ο ομοσπονδιακός μας εκλέκτορας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ