ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τζιόλης: "Τα διαλύσαμε όλα με μια κακή εμφάνιση"

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÊÑÏÁÔÉÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÊÑÏÁÔÉÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως οι Έλληνες διεθνείς γκρέμισαν ότι έχτιζαν ενάμιση χρόνο με την εμφάνιση τους στην Κροατία.

Η Εθνική Ελλάδας αποκλείστηκε από το Μουντιάλ του 2018 καθώς γκρέμισε τα πάντα σε ένα 90λεπτο όπως είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Εθνική Κροατίας ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο μέσος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στάθηκε και στην επόμενη μέρα της Εθνικής Ελλάδας.

Χαρακτηριστικά είπε στην κάμερα της "Cosmote TV":

"Μας αφήνει μια υποτυπώδη ικανοποίηση η εικόνα μας αλλά η ουσία είναι ίδια. Μπήκαμε με άλλες φιλοδοξίες στα μπαράζ και σε ένα 90λεπτο τα διαλύσαμε όλα με μια κακή εμφάνιση.

Ένα παιχνίδι της Εθνικής ομάδας δεν μπορείς να το παρατήσεις. Είναι κρίμα, έχω μια τεράστια απογοήτευση, είναι κρίμα η προσπάθεια ενάμιση χρόνου να τη διαλύσουμε και να μην παλέψουμε καν για την πρόκριση.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Κροατία ήταν το φαβορί και πέρασε αλλά δεν παλέψαμε και αυτό ήταν το δυσάρεστο".

Τι έγινε στα αποδυτήρια της Εθνικής μετά το τέλος του αγώνα;
"Δεν υπήρχε κάτι το ιδιαίτερο, η στεναχώρια παραμένει η ίδια. Όταν βγαίνεις από ένα παιχνίδι με την Κροατία και έχεις πάει καλά είναι ανεκτό και ζεις με αυτό. Η ουσία δεν αλλάζει, δεν ξεχνάμε τι έγινε πριν τρεις μέρες και πρέπει να ζήσουμε με αυτό".

Ο Παπασταθόπουλος είπε μετά το ματς στο Ζάγκρεμπ πως μια τέτοια ήττα δεν πρέπει να μας κάνει σκορποχώρι τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα;
"Δεν νομίζω ότι πρέπει να γίνει κάτι ιδιαίτερο. Σε ένα 90λεπτο γκρεμίσαμε μια εικόνα ενάμιση χρόνου με αποτελέσματα καλά και εμφανίσεις. Σε ένα 90λεπτο όμως δεν γκρεμίζεται μια ομάδα και δεν θα την αφήναμε να γίνει σκορποχώρι. Κάναμε το μίνιμουμ σήμερα και υπάρχει μια καινούρια διοργάνωση".

Ποια είναι η επόμενη επόμενη μέρα;
"Ακολουθεί η επόμενη διοργάνωση θα πρέπει όλα τα παιδιά να καταλάβουμε ότι αυτά θα θυμούνται όταν σταματήσουμε το ποδόσφαιρο και να βάλουν την εθνική ομάδα πάνω απ' όλα. Θα τα αναπολούν, η προηγούμενη γενιά από εμάς το ξέρει καλύτερα αυτό. Θα πρέπει να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι η ομάδα στο EURO 2020".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ