ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τζαβέλλας: "Ειδικών συνθηκών το παιχνίδι με τη Βοσνία"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Τζαβέλλας EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, μίλησε στον ΣΚΑΪ και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα που παρουσίασε η Εθνική μας ομάδα στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2020, ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα στη Ζένιτσα.

Στην εκπομπή "Goal χωρίς σύνορα" του ΣΚΑΪ μίλησε ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο 32χρονος διεθνής αμυντικός, ο οποίος δεν είναι στις κλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα που παρουσίασε η Εθνική στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2020 και τόνισε πως το επερχόμενο παιχνίδι με την Βοσνία θα είναι ειδικών συνθηκών.

"Παρακολούθησα τον αγώνα και χάρηκα πολύ με τη νίκη τους. Είναι πολύ σημαντικό, γίνεται μία νέα προσπάθεια, φαίνεται πως τα παιδιά ήταν πολύ καλά μαζί. Φαίνεται και από τη φωτογραφία του πανηγυρισμού τους αυτό. Από τη στιγμή που πηγαίνουν καλά τα πράγματα είναι καλό για να βρουν το δρόμο τους.

Είναι νέα παιδιά, μια νέα προσπάθεια και μακάρι να συνεχίσουν έτσι με τη βοήθεια πιο έμπειρων παικτών. Είναι πολύ καλό που ξεκίνησε με ένα τέτοιο παιχνίδι η Εθνική μας, να έχουν μία πρώτη γνωριμία τα παιδιά μεταξύ τους. Πρόκειται για ένα ειδικών συνθηκών παιχνίδι με τη Βοσνία", ανέφερε αρχικά ο αμυντικός της Αλάνιασπορ.

Επίσης, μίλησε για το γκολ που είχε πετύχει ο ίδιος κόντρα στους Βόσνιους για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας: "Ήταν μία ξεχωριστή στιγμή με το γκολ που πέτυχα στο μεταξύ μας παιχνίδι. Δεν πρέπει να σταθούμε στις απουσίες, είναι ένα παιχνίδι που θα αναδείξει άντρες από μικρή ηλικία. Θυμάμαι ότι έπαιξα σε ένα κρίσιμο παιχνίδι με την Κροατία και μετά ήμουν άλλος ποδοσφαιριστής. Δεν πρέπει να το φοβηθούν και να το πάρουν αυτό το ματς".

Τέλος, απάντησε στο αν η Ιταλία θεωρείται το φαβορί του ομίλου: "Δε νομίζω ότι η Ιταλία δεν είναι το φαβορί. Στην προηγούμενη ίσως ναι, είναι μία ομάδα που με πίστη θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι. Η Βοσνία και η Φινλανδία χρειάζονται προσοχή. Πρέπει να ζητήσουμε τα πάντα σε όλα τα παιχνίδια και να μην πιστέψουμε ότι η Ιταλία είναι το φαβορί. Εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά στην προσπάθειά τους".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ