ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσιμίκας: "Θα αφήνω τη ζωή μου στο γήπεδο"

UEFA NATIONS LEAGUE / ÅËËÁÄÁ - ÏÕÃÃÁÑÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ÅËËÁÄÁ - ÏÕÃÃÁÑÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε για το ντεμπούτο του στην Εθνική Ανδρών και την ασίστ που έβγαλε στη νίκη της Ελλάδος επί της Ουγγαρίας.

Ο Κώστας Τσιμίκας έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδος στη νίκη επί της Ουγγαρίας με 1-0 και αυτό κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως αρκετά πετυχημένο. Όχι μόνο λόγω της νίκης αλλά και λόγω της ασίστ στο γκολ του Μήτρογλου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο νεαρός μπακ μίλησε στην κάμερα της "COSMOTE TV" για το ντεμπούτο του, την ασίστ αλλά και τη συνέχεια τη δική του στην Εθνική Ανδρών.

"Αν και δεν παίξαμε τόσο καλό ποδόσφαιρο είχαμε πει ότι θέλαμε το αποτέλεσμα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου στην Εθνική ανδρών και την ασίστ. Μπορεί να μην παίζουμε καλά σε όλα τα ματς, αλλά το θέμα είναι να νικάμε. Έβγαλα τη σέντρα και δεν είδα τη μπάλα να μπαίνει στο πλεκτό αλλά ήμουν σίγουρος. Εφόσον πετύχαμε ένα γκολ, μετά κρατήσαμε το σκορ και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη, συνεχίζουμε έτσι.

Σίγουρα υπάρχει απόσταση από την Εθνική Ελπίδων μέχρι την Ανδρών γιατί εδώ έχεις να κάνεις με άντρες, παίκτες μεγάλης κλάσης που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα.

Εμείς πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Τα παιχνίδια στον Ολυμπιακό με βοηθούν να έχω καλύτερα τρεξίματα, αυτοπεποίθηση. Θα αφήνω τη ζωή μου στο γήπεδο. Όλα τα παιδιά ήταν φιλικοί μαζί μου, τους περισσότερους τους ήξερα, άλλους τους γνώρισα εδώ.

Δεν μένουμε εκεί συνεχίζουμε για το ματς με τη Φινλανδία και θα δώσω ότι μπορώ για να δώσω και άλλες ασίστ ή να βάλω γκολ και να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Για το ματς στη Φινλανδία:
"Ναι σίγουρα μπορούμε έχουμε καλή ομάδα με καλό σύνολο, πάμε εκεί μόνο για τη νίκη. Πάμε να πάρουμε το αποτέλεσμα".

Το μήνυμα του στον κόσμο:
"Να είναι δίπλα μας, να ακολουθούν την εθνική ομάδα και τους έχουμε ανάγκη σε κάθε ματς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ