ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τραυματίστηκε στο κεφάλι Έλληνας φίλαθλος από σεκιούριτι

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Φίλαθλος της Εθνικής Ελλάδας τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι από security του γηπέδου, ενώ ένας ακόμη πιάστηκε από τους αστυνομικούς, αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Οι Έλληνες του Γαλανόλευκου Φάρου επέστρεψαν όλοι τους στο Βελιγράδι.

Με άσχημο τρόπο ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα στην Βοσνία και την Ελλάδα στη Ζένιτσα για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού με τη λήξη του αγώνα έλαβαν χώρα σοβαρά επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο και στην κερκίδα που φιλοξενήθηκαν οι 40 Έλληνες φίλαθλοι του Γαλανόλευκου Φάρου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΣΝΙΑ: Νίκος Συριώδης

Από τα επεισόδια που συνέβησαν, ένας Έλληνας τραυματίστηκε από σεκιούριτι του "Bilino Polje Stadium" στο κεφάλι, αλλά ευτυχώς ήταν ελαφρύ το χτύπημα και δεν χρειάστηκε η διακομιδή του στο νοσοκομείο. Επίσης, πιάστηκε από τους αστυνομικούς και μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου ένας ακόμη φίλος της Εθνικής, αλλά αφέθηκε ελεύθερος και δεν συνελήφθη.

Άπαντες επέστρεψαν με το πούλμαν στο Βελιγράδι αργά το βράδυ μετά το φινάλε της αναμέτρησης και από 'κει πίσω στις βάσεις τους. Πάλι καλά που δεν συνέβη τίποτα χειρότερο και δεν υπήρξαν ακόμη πιο άσχημα περιστατικά. Δεν ήθελε και πολύ να ξεφύγει τελείως η κατάσταση και να γίνουν χειρότερα γεγονότα.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όρθια στη Ζένιτσα η Ελλάδα, 0-0 με την Βοσνία
Σε video η επίθεση στον Γιαννιώτα από τους Βόσνιους
Τοροσίδης: "Αυτός που χτύπησε τον Γιαννιώτα προκάλεσε και στο Φάληρο"
Video με την επέμβαση της αστυνομίας στην εξέδρα των Βοσνίων
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ