ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τοροσίδης: "Υπάρχει συνέχεια αυτής της ομάδας"

Τοροσίδης: "Υπάρχει συνέχεια αυτής της ομάδας"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε για την Εθνική, την πορεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τον αποκλεισμό στη φάση των "16" από την Κόστα Ρίκα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε μετά τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα και αναφέρθηκε στην πορεία της Εθνικής, στον αποκλεισμό, στο μέλλον αυτής της ομάδας και στα συναισθήματά του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

"Υπάρχει συνέχεια αυτής της ομάδας, υπάρχουν πολλά παιδιά που παίζουν χρόνια στην Εθνική και στο εξωτερικό, θέλαμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, το κάναμε και σήμερα, και με την Ακτή, ακόμα και με την Κολομβία. Τα παιδιά που θα έρθουν να πλαισιώσουν την Εθνική ομάδα, πρέπει να ξέρουν πως αυτή η ομάδα θέλει καρδιά και ψυχή. Οι Ελληνες ποδοσφαιριστές τα διαθέτουν αυτά και εμείς εδώ θα τους καλωσορίσουμε", είπε αρχικά και μετά αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Σάντος και του Καραγκούνη, ανέφερε:

"Είναι δύσκολες αυτές οι στιγμές. Έφυγε ο προπονητής, έφυγε όλο το τιμ, μας αποχαιρέτησαν. Ο Γιώργος δεν ξέρω αν ανακοίνωσε κάτι, έχει δώσει όλη του την ψυχή για την Εθνική, δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι. Ουδείς αναντικατάστατος όμως, και δεν το λέω αυτό για τον Γιώργο. Σας είπα τη γνώμη μου. Θα έρθουν κι άλλα παιδιά, όπως είπαμε και ξέρουμε όλοι μας πως αυτή η ομάδα είναι πολύ μεγάλη".

Για τα συναισθήματα μετά τον αποκλεισμό, είπε: "Η πίκρα που έχουμε είναι πρώτα από όλα για την ομάδα, γιατί ήταν μια μεγάλη ευκαιρία. Και για τον κόσμο , που αγαπάει αυτή την ομάδα και θέλαμε να του δώσουμε τη χαρά να τη δει στους 8 του Μουντιάλ. Προσπαθήσαμε, στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι, οι αντίπαλοί μας προσπαθούσαν να πάνε στα πέναλτι".

Για το αν έδωσαν απαντήσεις οι διεθνείς: "Δεν υπάρχουν απαντήσεις, εμείς παίξαμε για την Εθνική. Απαντήσεις δίνουμε τώρα, σε εσάς".

Για το αν άλλαξε στιλ παιχνιδιού η Εθνική: "Δεν θέλω να συγκρίνω. Δεν αλλάζει το στιλ παιχνιδιού σε μια χρονιά. Το ποδόσφαιρο μας πριν το 2004 θυμόμαστε όλοι πως ήταν. Έχουμε κάνει πολλά βήματα προόδου. Δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε μπάλα. Συνεχίζουμε, δεν έχουμε κάτι παραπάνω δεν θέλω να σταθώ σε αυτό τώρα".

Για το μέλλον είπε: "Αυτή η ομάδα είναι μια οικογένεια. Αυτό πρέπει να ξέρουν όσοι θα έρθουν σε αυτοί. Στόχος πλέον είναι να πάμε στο EURO 2016, και το πρώτο παιχνίδι μας είναι αυτό με τη Ρουμανία".

"ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ την εκπομπή Super BALL την Δευτέρα στις 21:00, με πλούσιο ρεπορτάζ από την Βραζιλία και συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, που σχολιάζει το Μουντιάλ."

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ