ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τοροσίδης: "Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία"

UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε για την επόμενη ημέρα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και στάθηκε κυρίως στη νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει.

Στο ματς με την Εσθονία ο Βασίλης Τοροσίδης συμπλήρωσε εκατό εμφανίσεις με την Εθνική ομάδας ποδοσφαίρου, ωστόσο η ήττα από την Εσθονία με 0-1 στο ΟΑΚΑ σίγουρα δεν του επέτρεψε να το χαρεί όπως θα ήθελα. Ο αρχηγός της Εθνικής σε δηλώσεις του στάθηκε στην αλλαγή νοοτροπίας που πρέπει να υπάρξει για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Αναλυτικά στην κάμερα του OPEN ο αρχηγός της εθνικής τόνισε: "Σίγουρα είναι μία πολύ κακή βραδιά. Χάσαμε από μία μέτρια έως πολύ κακή ομάδα. Δεν έχει σχέση με τις αλλαγές αυτό. Η Εθνική είναι Εθνική. Δεν κάνουν καλό οι ήττες γιατί μπορεί να μάθεις έτσι. Πρέπει να γίνουμε δυνατοί και σκληροί γιατί τα ματς στα προκριματικά θα είναι δύσκολα.

Στα προκριματικά του '18 παλέψαμε με δύσκολες ομάδες και το Βέλγιο και την Κροατία, όχι γιατί πήγανε καλά και ψηλά. Δεν το λέω για αυτό. Το λέω γιατί ήταν πολύ καλές ομάδες πραγματικά. Πρέπει να αλλάξουμε πάρα πολλά για να προχωρήσουμε. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Είμαι εδώ και ως αρχηγός. Εάν δεν μάθουμε να νικάμε και να έχουμε άλλη νοοτροπία είναι πρόβλημα".

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μασούρας επεσήμανε για το ντέμπουτο του που δεν συνδυάστηκε με νίκη: "Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος και ήθελα να κερδίσουμε. Να συνδυαστεί αυτή η πρώτη εμφάνισή μου με νίκη. Έτυχε η Εσθονία να κάνει μία ας το πούμε φάση και να βάλει γκολ. Εμείς κάναμε φάσεις αλλά δεν σκοράραμε και φτάνουμε στο να είμαστε στεναχωρημένοι γιατί χάσαμε από υποδεέστερη ομάδα. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Δεν είχα κανένα πρόβλημα προσαρμογής. Εάν συνεχίσουμε έτσι και σε τέτοιο μοτίβο θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Όποιος έρχεται στην Εθνική πρέπει να δίνει και την ψυχή του. Αυτή η ομάδα είναι που κουβαλά μεγάλη ιστορία στις πλάτες της. Έχει πολύ μέλλον. Έγινε αυτό που έγινε και πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω. Εάν συνεχίσουμε σε αυτό το κλίμα θα τα καταφέρουμε. Σίγουρα υπάρχει διάθεση από όλα τα παιδιά. Ένα σύνολο αποτυχημένων αποτελεσμάτων δεν ήταν καλό. Έχουμε την δίψα να φέρουμε ξανά την Εθνική εκεί που πρέπει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ