ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τοροσίδης: "Αυτός που χτύπησε τον Γιαννιώτα προκάλεσε και στο Φάληρο"

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Τοροσίδης στάθηκε στην επίθεση του βοηθού προπονητή της εθνικής Βοσνίας στον Γιάννη Γιαννιώτα, τονίζοντας ότι ο συγκεκριμένος είχε προκαλέσει και στο ματς του Φαλήρου.

Την αισιοδοξία του ότι η Εθνική Ελλάδας θα καταφέρει να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στον όμιλό της εξέφρασε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος στάθηκε στην επίθεση με γροθιά που δέχθηκε ο Γιάννης Γιαννιώτας.

"Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα, ένας σημαντικός βαθμός. Αν είμαστε έτσι και στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια τότε θα είμαστε το φαβορί για την δεύτερη θέση. Βέβαια αν κερδίσουμε και τα τέσσερα ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Ρεαλιστικά βλέπουμε την δεύτερη θέση όμως. Ας έρθει το ματς με την Βοσνία και θα δούμε".

Τι έγινε στο τέλος;

"Δέχτηκε μια γροθιά ο Γιαννιώτας από τον βοηθό προπονητής της Βοσνίας. Ο συγκεκριμένος είχε δημιουργήσει ένταση και στο πρώτο ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης" και πρέπει να υπάρχουν τιμωρίες για τέτοιες συμπεριφορές σε τέτοιες διοργανώσεις".

Ο Σωκράτης ζήτησε έναν βαθμό ως δώρο για τα γενέθλια του εσύ τι θέλεις;

"Σίγουρα ο Σωκράτης ζήτησε τον έναν ή τους τρεις βαθμούς από το αποψινό ματς. Εγώ θέλω τους 12 στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια. Αν τους πάρουμε πιστεύω ότι θα θέσουμε σοβαρή υποψηφιότητα για να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Ας κοιτάξουμε όμως πρώτα την Εσθονία".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ