ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το καλοκαίρι οι κρίσεις για τους προπονητές σε Εθνική Νέων και Παίδων

Το καλοκαίρι οι κρίσεις για τους προπονητές σε Εθνική Νέων και Παίδων

Εθνική Νέων και Παίδων δεν κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων που μετείχαν και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να υπάρξουν αλλαγές στα τεχνικά επιτελεία των δυο ομάδων.

Η Εθνική Νέων και η Εθνική Παίδων δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση από την Elite Round στην τελική φάση των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων που μετείχαν και έτσι για ακόμη μια φορά τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των δυο κατηγοριών θα απέχουν από την τελική φάση.

Και οι δυο ομάδες είχαν να αντιμετωπίσουν δύσκολους αντιπάλους ενώ φυσικά το έργο της Εθνικής Νέων ήταν συγκριτικά πιο δύσκολο απ' αυτό της Παίδων. Τόσο γιατί οι αγώνες διεξήχθησαν στην Ιταλία όσο και γιατί περνούσε μόνο μια ομάδα από κάθε όμιλο.

Αντίθετα το τουρνουά της Παίδων έγινε στην Πάτρα ενώ από τον όμιλο περνούσαν δυο ομάδες με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να βγαίνει τρίτο.

Βέβαια και στις δυο ομάδες υπάρχει αρκετό ταλέντο και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς ενώ πλέον και αρκετά παιδιά αυτών των ηλικιών αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Τον επόμενο χειμώνα τόσο η Εθνική Νέων όσο και αυτή των Παίδων θα ξεκινήσουν τη νέα τους προσπάθεια αλλά δεν είναι δεδομένο ότι τα τεχνικά επιτελεία των δυο ομάδων θα παραμείνουν τα ίδια.

Και αυτό γιατί όλες οι συμβάσεις συνεργασίας των ομοσπονδιακών τεχνικών που ανανεώθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο έχουν ημερομηνία λήξεως στις 30 Ιουνίου 2018.

Για να ανανεωθούν εκ νέου οι συμβάσεις θα πρέπει να πάρει την απόφαση το Δ.Σ. της ΕΠΟ που λογικό είναι να λάβει υπόψιν και τα αποτελέσματα που είχε το κάθε τεχνικό επιτελείο με την ομάδα του.

Οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι η θέση των των Γκούμα και Γεωργόπουλου είναι επισφαλής μετά το καλοκαίρι ενώ κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και με άλλους προπονητές.

Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τον Αντώνη Νικοπολίδη, του οποίου επίσης το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, αλλά έχει εξαιρετική παρουσία με την Εθνική Ελπίδων και είναι δεδομένο ότι η σύμβαση του θα ανανεωθεί.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ