ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το "ευχαριστώ" του Π.Σ.Α.Π. στους διεθνείς

Το "ευχαριστώ" του Π.Σ.Α.Π. στους διεθνείς

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΠ ευχαριστεί θρμά τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας και τους συγχαίρει για την ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζουν τον 21χρονο ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Κουτσούκη, που πάσχει από λευχαιμία.

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας και τους συγχαίρει για την ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζουν τον 21χρονο ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Κουτσούκη, που πάσχει από λευχαιμία και χρειάζεται να μεταφερθεί σε νοσηλευτήριο στο εξωτερικό.

Η γενναία χειρονομία των διεθνών μας, που αποφάσισαν να προσφέρουν τους μισθούς τους, για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο, ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια την οποία καταβάλλει ο Λεωνίδας Κουτσούκης, είναι πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής ευθύνης, που διακρίνεται από διάθεση προσφοράς.

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος, έδωσαν για ακόμα μία φορά το καλό παράδειγμα, καθώς, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Π.Σ.Α.Π. για τον Λεωνίδα Κουτσούκη, μπαίνοντας μπροστάρηδες στην εκστρατεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Σας ευχαριστούμε !

Ολοι μαζί για να πετύχει η εκστρατεία του Π.Σ.Α.Π., goal4leo".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ