ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την "πέσανε" στον Σκίμπε στο Περιστέρι

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο τέλος της αναμέτρησης Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης, οπαδοί των γηπεδούχων ζήτησαν από τον Μίχαελ Σκίμπε τον λόγο που δεν καλούνται στην εθνική ομάδα οι Ρισβάνης - Χατζηισαΐας, ωστόσο η παρεξήγηση λύθηκε με την παρέμβαση παραγόντων των γηπεδούχων.

Ο Μίχαελ Σκίμπε βρέθηκε στα επίσημα του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γερμανός τεχνικός συνηθίζει να δίνει το παρών σε παιχνίδια της Super League, τσεκάροντας παίκτες για τις επόμενες κλήσεις του στην εθνική ομάδα.

Στο τέλος της αναμέτρησης στο Περιστέρι, ο Σκίμπε δέχθηκε "πέσιμο" που σίγουρα δεν περίμενε, όταν οπαδοί του Ατρομήτου του ζήτησαν τον λόγο για τον οποίο δεν καλούνται στην εθνική Ελλάδας οι Ρισβάνης - Χατζηισαΐας, στο διάστημα που αποτελούσαν το δίδυμο στόπερ της κορυφαίας άμυνας του πρωταθλήματος τις έξι πρώτες αγωνιστικές, όπου ο Ατρόμητος είχε δεχθεί μόλις ένα γκολ!

Θυμίζουμε ότι στις τελευταίες κλήσεις του Γερμανού τεχνικού υπήρχαν τα ονόματα των Μανωλά, Παπασταθόπουλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιου και Τζαβέλλα, για τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών.

Για τους στόπερ των Ρόμα και Άρσεναλ δεν μπορεί να γίνει καν λόγος, Οικονόμου και Κολοβέτσιος πραγματοποιούν επίσης καλή σεζόν σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Η κλήση του Τζαβέλλα μοιάζει όντως άστοχη, ειδικά με τις εμφανίσεις που κάνει εσχάτως φορώντας το εθνόσημο στο στήθος.

Σε κάθε περίπτωση η όποια παρεξήγηση δημιουργήθηκε στιγμιαία στο Περιστέρι, λύθηκε άμεσα με την παρέμβαση των παραγόντων του Ατρομήτου, που απομάκρυναν τους οπαδούς που ζήτησαν τον λόγο από τον Μίχαελ Σκίμπε, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να αποχωρεί δίχως πρόβλημα από το γήπεδο.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ