ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Την Πέμπτη (1/6) η πρώτη άτυπη συγκέντρωση διεθνών

Την Πέμπτη (1/6) η πρώτη άτυπη συγκέντρωση διεθνών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την προσεχή Πέμπτη (1/6) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη άτυπη συγκέντρωση διεθνών ποδοσφαιριστών που έχουν ολοκληρώσει ήδη τις υποχρεώσεις τους.

Στις 9 Ιουνίου η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την Βοσνία στη Ζένιτσα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε ένα από τα πιο αμφίρροπα και κρίσιμα παιχνίδια ενόψει του μεγάλου στόχου που είναι η πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

Την Πέμπτη (1/6) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη άτυπη συγκέντρωση διεθνών ποδοσφαιριστών που έχουν ολοκληρώσει ήδη τις υποχρεώσεις τους με τους συλλόγους τους και θα είναι στις κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε.

Η πρώτη επίσημη συγκέντρωση θα γίνει δυο ημέρες μετά στον Άγιο Κοσμά (3/6), όμως οι παίκτες που έχουν ήδη κάποιες ημέρες ξεκούρασης παραπάνω, θα μαζευτούν νωρίτερα για προπονήσεις.

Θυμίζουμε πως θα δούμε στις επιλογές του Γερμανού εκλέκτορα ποδοσφαιριστές όπως οι Τάσος Δώνης και Μπάμπης Λυκογιάννης, που προέρχονται από πολύ καλές εμφανίσεις με Νις και Στουρμ Γκρατς αντίστοιχα. Μένει να δούμε τι θα συμβεί με περιπτώσεις παικτών όπως οι Σιόβας και Φετφατζίδης.

Σημειώνουμε τις μεγάλες απουσίες ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Βοσνία στη Ζένιτσα των Κυριάκου Παπαδόπουλου, Ανδρέα Σάμαρη, Γιώργου Τζαβέλλα και Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ