ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Θετικά συμπεράσματα για Νικοπολίδη

Θετικά συμπεράσματα για Νικοπολίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική Ελπίδων ήρθε ισόπαλη, 0-0, με την Ολυμπιακή ομάδα του Κατάρ σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Ντόχα με τον Αντώνη Νικοπολίδη να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό της Εθνικής Ελπίδων με την Ολυμπιακή ομάδα του Κατάρ που διεξήχθη στην Ντόχα την Τετάρτη το απόγευμα.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μπόρεσε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα καθώς χρησιμοποίησε και τους 18 ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του, ανάμεσα στους οποίους και κάποιους παίκτες από τη Football League που βρέθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων.

Η Εθνική Ελλάδας ήταν αγωνιστικά κυρίαρχο στο α’ ημίχρονο της αναμέτρησης, στη διάρκεια του οποίου δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι, που προετοιμάζονται για το Asian Cup U-23, κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να βελτιωθούν επιθετικά, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε επί της ουσίας έως το σφύριγμα της λήξης.

Η σύνθεση της ΕθνικήςΑστράς (46’ Θεοδωράκης), Μαρκοπουλιώτης (46’ Μουστακόπουλος), Βαφέας, Στάικος (61’ Παρράς), Τσελεπίδης (46’ Μαζουλουξής), Μωραΐτης (46’ Μπαστιάνος), Αναστασίου, Μίγγος (46’ Πινιώτης), Μεληκιώτης (46’ Λάμπρου), Βρουσάι, Βέργος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ