ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Θέλει και όσους δεν παίζουν στο Βέλγιο ο Σκίμπε

Θέλει και όσους δεν παίζουν στο Βέλγιο ο Σκίμπε
Σκίμπε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση στον Άγιο Κοσμά χωρίς προβλήματα για την Εθνική. Ματαιώθηκε το απογευματινό πρόγραμμα, αύριο το πρωί (23/3) προπόνηση και μετά αναχώρηση για τις Βρυξέλλες. Θέλει και τους Καρνέζη, Παπαδόπουλο και Καρέλη στο "King Baudouin Stadium".

Ολοκληρώθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά η προπόνηση της Εθνικής Ανδρών ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με το Βέλγιο (25/3, 21:45) για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο. Σε αυτή συμμετείχαν και οι Μανωλάς, Μήτρογλου που χθες έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Η αυριανή (23/3) προπόνηση θα διεξαχθεί το πρωί )τονίζοντας πως ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα στις 17:30) και στις 15:00 η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει από την Αθήνα για τις Βρυξέλλες. Απόψε το βράδυ, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές θα δειπνήσουν εκτός ξενοδοχείου, προκειμένου να αποφορτιστούν και να χαλαρώσουν ενόψει του αγώνα.

Εξάλλου, ο Μίχαελ Σκίμπε απηύθυνε πρόσκληση στους Ορέστη Καρνέζη (ήταν παρών και στη σημερινή προπόνηση, χωρίς να συμμετάσχει σε αυτήν και αύριο το πρωί επιστρέφει στην Ιταλία), Κυριάκο Παπαδόπουλο, Νίκο Καρέλη να παραστούν το Σάββατο στο "King Baudouin Stadium" για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Βέλγιο-Ελλάδα, εφόσον τους εκχωρηθεί σχετική άδεια από τους συλλόγους τους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ