ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τέσσερις "κιτρινόμαυροι" για πρώτη φορά μετά το έπος με την Τσεχία το 2004!

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ έκανε ανάρτηση στο Facebook για το γεγονός πως τέσσερις ποδοσφαιριστές της αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Αίγυπτο, κάτι είχε να γίνει από τον ημιτελικό με την Τσεχία το 2004.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε ξεχωριστή ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Facebook για το γεγονός πως τέσσερις ποδοσφαιριστές της αγωνίστηκαν στο νικηφόρο φιλικό με την Αίγυπτο, κάτι είχε να γίνει από τον ημιτελικό του EURO 2004 με τη νίκη επί της Τσεχίας με 1-0 χάρη στο γκολ του Τραϊανού Δέλλα στην παράταση.

"Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αγωνίστηκαν στη φιλική νίκη της Εθνικής ομάδας με 1-0 επί της Αιγύπτου στη Ζυρίχη. Ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν στην αρχική ενδεκάδα και από δική τους εξαιρετική συνεργασία (πάσα του Λάζαρου στο σωστό χρόνο και σέντρα του Μπακάκη) ήρθε το γκολ με κεφαλιά του Νίκου Καρέλη στο 30'.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τάσος Μπακασέτας αντικατέστησε τον Τάσο Δώνη, ενώ ο Βασίλης Μπάρκας έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών αντικαθιστώντας τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Ο Λάζαρος αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Γιαννιώτα στο 65' και ο Μπακάκης από τον Βασίλη Τοροσίδη στο 89'.

Έτσι, η ΑΕΚ είχε για 20 αγωνιστικά λεπτά στο β' ημίχρονο ταυτόχρονη παρουσία τεσσάρων ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας, κάτι που είχε να γίνει από τον ιστορικό ημιτελικό του EURO 2004 με τη νίκη επί της Τσεχίας με 1-0, όταν στην παράταση αγωνίζονταν ταυτόχρονα οι Ζαγοράκης, Τσιάρτας, Καψής και Κατσουράνης!".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ