ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ταλαιπωρία για την Εθνική Νέων ενόψει Elite Round

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ ΝΕΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ ΝΕΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Με καθυστέρηση πέντε ωρών πέταξε από τη Γερμανία για την Ιταλία η αποστολή της Εθνικής Νέων και την Τρίτη θα κάνει τη πρώτη της προπόνηση επί ιταλικού εδάφους.

Με αρκετές ώρες καθυστέρηση ταξίδεψε για την Ιταλία η αποστολή της Εθνικής Νέων καθώς τα μέλη της ελληνικής αποστολής καθηλώθηκαν για περίπου πέντε ώρες στο αεροδρόμιο της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα η αποστολή της Εθνικής Νέων αναχώρησε από το "Ελ. Βενιζέλος" το μεσημέρι της Δευτέρας και η πτήση από τη Γερμανία προς την Ιταλία ήταν να αναχωρήσει στις 15:00 αλλά μέχρι τις 19:30 τα μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος παρέμεναν στην Γερμανία.

Η Εθνική Ελλάδος θα κάνει την Τρίτη την πρώτη της προπόνηση επί Ιταλικού εδάφους ενόψει και του αγώνα της Τετάρτης (21/3) με την Ιταλία.

Ο Γιάννης Γκούμας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα πλην ενός μικρού τραυματισμού του Παπάζογλου στη προπόνηση που έγινε στον Άγιο Κοσμά αλλά το πιθανότερο είναι πως ο αριστεροπόδαρος μπακ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Επίσης να σημειώσουμε πως αντί του Δημήτρη Εμμανουηλίδη που είχε μια μικροενόχληση ο Γιάννης Γκούμας προτίμησε να τον αντικαταστήσει και να πάρει στη θέση του τον Γκαργκαλατζίδη του ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδος στην Elite Round που θα διεξαχθεί στην Ιταλία έχει ως εξής:

21/3
16:30 Ελλάδα-Ιταλία
13:00 Τσεχία-Πολωνία

24/3
13:00 Τσεχία-Ελλάδα
Ιταλία-Πολωνία

27/3
17:30 Ιταλία-Τσεχία
17:30 Πολωνία-Ελλάδα

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ