ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα γκολ στην ήττα της Ελπίδων από την Ουγγαρία

Τα γκολ στην ήττα της Ελπίδων από την Ουγγαρία

Η Εθνική Ελπίδων γνώρισε τη Δευτέρα την ήττα με 2-1 από την αντίστοιχη ομάδα της Ουγγαρίας με τους παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη να πληρώνουν δυο τραγικά λάθη από τους Κωνσταντινίδη και Καπίνο. (VIDEO)

Τη Δευτέρα το βράδυ η Εθνική Ελπίδων γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Ουγγαρία και έμεινε πίσω στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης του ομίλου της για την πρόκριση στην τελική φάση.

Η Εθνική βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 75' με τον Ιωαννίδη αλλά τρία λεπτά αργότερα δέχθηκε το 2-1 και εν συνεχεία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε με τον Μαυρία και τον Φούντα.

Τα δυο γκολ που δέχτηκε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν λόγω δυο ατομικών λαθών τα οποία στοίχισαν. Αρχικά στο 45' ο Κωνσταντινίδης σε μια βαθιά μπαλιά δεν κάνει καλό κοντρόλ και δίνει λάθος πάσα στον αντίπαλο από τα πόδια του οποίου ξεκινάει το 1-0 των Ούγγρων στο οποίο ο Καπίνο δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να το αποσοβήσει.

Στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων όμως ο γκολκίπερ της Εθνικής ομάδας φέρει τεράστια ευθύνη καθώς σε κοντινή κεφαλιά αντί να απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ ή πλάγια την δίνει και πάλι στα πόδια του Μπέσα ο οποίος δεν δυσκολεύεται να σκοράρει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ