ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συνάντηση με όλους τους προπονητές θέλει ο Σκίμπε

Συνάντηση με όλους τους προπονητές θέλει ο Σκίμπε
Σκίμπε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Μίχαελ Σκίμπε στην Θεσσαλονίκη, όπου συναντήθηκε με τους προπονητές και τους αρμόδιους των ποδοσφαιρικών τμημάτων του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ. Θέλει να τα πει με όλους τους προπονητές της Super League.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη, όπου συναντήθηκε με τους προπονητές και τους αρμόδιους των ποδοσφαιρικών τμημάτων του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ.

Συνοδευόμενος από τον συνεργάτη του, Ηρακλή Μεταξά και τον προπονητή τερματοφυλάκων της Εθνικής, Φάνη Κατεργιαννάκη, χτες μετέβη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής και συνομίλησε με τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Παπαδόπουλο. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Μίκρα, ο κ. Σκίμπε συναντήθηκε με τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Παπαδόπουλο, τον γενικό διευθυντή των Ακαδημιών, Μάκη Σεντελίδη και τον γενικό αρχηγό, Γιώργο Κεραμιδά.

Σήμερα, επισκέφθηκε τον προπονητή του ΠΑΟΚ Ιγκόρ Τούντορ και τον αθλητικό διευθυντή Φρανκ Άρνεσεν. Στις συνομιλίες που είχε με τους συναδέλφους του, τους μετέφερε την απόφασή του να εντατικοποιηθεί η συνεργασία με τους προπονητές όλων των συλλόγων, έτσι ώστε να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Εθνική Ομάδα και τους παίκτες της.

Οι επισκέψεις του Γερμανού προπονητή σε συναδέλφους του για ανταλλαγή απόψεων θα συνεχιστεί και το προσεχές διάστημα, ενώ στις προθέσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι η πραγματοποίηση μιας ευρείας συνάντησης παρουσία όλων των προπονητών των ομάδων της Super League.

Τέλος, βάσει προγράμματος ο κ. Σκίμπε και ο κ. Τσάνας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Παναθηναϊκός-Πανιώνιος και ο κ. Μεταξάς με τον κ. Κατεργιαννάκη την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Βέροια.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ