ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συμφωνία με Σούστερ

MALAGA, SPAIN - AUGUST 25:  Malaga FC head coach Bernd Schuster looks on during the La Liga match between Malaga CF and FC Barcelona at La Rosaleda Stadium on August 25, 2013 in Malaga, Spain.  (Photo by Denis Doyle/Getty Images)
Σούστερ GETTY IMAGES

Εποχή Σούστερ στην Εθνική Ελλάδας καθώς ο Γερμανός τεχνικός συμφώνησε σε όλα με την ΕΠΟ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Νικοπολίδης στην Ελπίδων.

Στα χέρια του Σούστερ περνάει το μέλλον της Εθνικής Ελλάδας. Ο Γερμανός τεχνικός ήρθε στη χώρα μας και συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ΕΠΟ την Τρίτη.

Μπορεί να μην υπήρξε άμεσα συμφωνία, όμως την Τετάρτη οι όποιες αμφιβολίες εξανεμίστηκαν και πλέον ο έμπειρος τεχνικός θα χτίσει την επόμενη ομάδα που θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2018 στην Ρωσία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Σούστερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με 600.000 ευρώ το χρόνο συν 500.000 ευρώ ( ίσως και περισσότερα) σε περίπτωση που η Εθνική προκριθεί στο Μουντιάλ.

Στο πλευρό του ως βοηθός θα βρεθεί ο Κώστας Τσάνας, ενώ μαζί του θα φέρει έναν ακόμα βοηθό που γνωρίζει τις μεθόδους του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Αντώνης Νικοπολίδης θα πάρει τη θέση του Τσάνα στην Εθνική Ελπίδων, κάτι που αποφασίστηκε στο συμβούλιο που έγινε νωρίτερα το πρωί στην ΕΠΟ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ