ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στον Εισαγγελέα το επεισόδιο στο Καραϊσκάκη

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Άμεση ήταν η παρέμβαση του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο που δημιουργήθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης", με τον ξυλοδαρμό ενός φιλάθλου.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος ήταν παρών στο γήπεδο για τον αγώνα Ελλάδα - Γιβραλτάρ, έδωσε εντολή να ετοιμαστεί η αναφορά και να σταλεί άμεσα στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα διερευνήσει την υπόθεση. Μια σύλληψη μέχρι στιγμής.

Η Εθνική Ελλάδας νίκησε 4-0 το Γιβραλτάρ, πέρασε στα μπαράζ του Μουντιάλ, όπου θα αντιμετωπίσει μιας εκ των Ελβετίας, Ιταλίας, Κροατίας και Δανίας, αλλά το παιχνίδι - γιορτή στιγματίστηκε από τον θλιβερό ξυλοδαρμό οπαδού που φορούσε φανέλα του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο 70ό λεπτό του αγώνα.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μια φανέλα του Παναθηναϊκού, η αρχή των επεισοδίων στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Ξύλο μεταξύ Ελλήνων στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ