ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στόιτσεφ: "Να προσέξει Μάνταλο, Φορτούνη και Μήτρογλου η Βοσνία"

Στόιτσεφ: "Να προσέξει Μάνταλο, Φορτούνη και Μήτρογλου η Βοσνία"
Στόιτσεφ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου, Μίλος Στόιτεφ, που αγωνιζόταν στη Σαράγεβο, μίλησε στους Βόσνιους για τον αγώνα με την Εθνική μας και υποστήριξε ότι χρειάζονται προσοχή οι Μάνταλος, Φορτούνης και Μήτρογλου.

Στη Σαράγεβο της Βοσνίας έπαιζε από το 2013 μέχρι το 2015 ο Μίλος Στόιτσεφ. Ο μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου μίλησε σε ιστοσελίδα της Βοσνίας για τον αγώνα της Κυριακής (13/11, 21.45) με την Εθνική μας ομάδας και εξέφρασε την άποψή του ότι για να κατακτηθεί αποτέλεσμα θα πρέπει οι παίκτες του Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς να προσέξουν Μάνταλο, Φορτούνη και Μήτρογλου.

"Έχω δει παιχνίδια της Ελλάδας. Παίζουν δυνατά, δεν είναι εντυπωσιακοί, αλλά είναι ανταγωνιστική ομάδα. Το μεγαλύτερο ατού της είναι το τρίο των Μάνταλου, Φορτούνη και Μήτρογλου. Αν τους εξουδετερώσει η Βοσνία, θα μπορέσει να πάρει καλό αποτέλεσμα" είπε ο Στόιτσεφ στην ιστοσελίδα Klix.ba.

Ο 29χρονος, που επισκέφθηκε το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή των Βόσνιων, όπου είδε παλαιούς συμπαίκτες και φίλους, από τη θητεία του στη Σαράγεβο, πρόσθεσε: " Οι Έλληνες φοβούνται περισσότερο τον Τζέκο, κάτι λογικό. Όμως και στον Πιάνιτς θα πρέπει να δείξουν προσοχή, γιατί με μία ενέργεια μπορεί να προκαλέσει ζημιά".

Ο Μίλος Στόιτσεφ μίλησε και για τον Ατρόμητο, λέγοντας τα εξής: "Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα. Είμαστε στη μέση της βαθμολογίας και στόχος μας είναι να κατακτήσουμε μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ