ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στο μυαλό του Σκίμπε

Στο μυαλό του Σκίμπε
Σκίμπε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίχαελ Σκίμπε έχει καταλήξει στα περισσότερα πρόσωπα για την 11άδα της Εθνικής με αντίπαλο το Βέλγιο (25/3, 21:45). Τι δούλεψε σήμερα στην προπόνηση ο Γερμανός κόουτς.

Ο αγώνας με το Βέλγιο κοντοζυγώνει και όσο κυλούν οι μέρες για τη μεγάλη αναμέτρηση στις Βρυξέλλες, ο Μίχαελ Σκίμπε ξετυλίγει το κουβάρι των σκέψεών του αναφορικά με το πλάνο του για την Εθνική μας ομάδα. Ο Γερμανός προπονητής φαίνεται πως έχει καταλήξει στα περισσότερα πρόσωπα του αρχικού σχήματος και στις δυο επόμενες δυο προπονήσεις (αύριο το πρωί στον Άγιο Κοσμά και την Παρασκευή στο Βέλγιο) θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Σήμερα (22/3), ο ομοσπονδιακός μας εκλέκτορας δεν δοκίμασε σχήμα, αλλά δούλεψε πάνω στο κομμάτι της κατοχής, στα στημένα και και στην αλληλοκάλυψη στο μισό γήπεδο. Ο Σκίμπε γνωρίζει πως οι Βέλγοι θα έχουν την μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια τους και χρειάζεται οι διεθνείς μας να κλείσουν καλά τους χώρους, να έχουν τρεξίματα και να μην δώσουν δικαιώματα στους παίκτες του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να ξεδιπλώσουν τις τεράστιες αρετές τους στο χορτάρι.

Αναφορικά με τα πρόσωπα που προτίθεται να παρατάξει, δεν αναμένεται να υπάρχουν πολλές διαφοροποιήσεις και οι περισσότερες θέσεις έχουν εν πολλοίς "κλειδώσει", εκτός αν υπάρξει κάποιο απρόοπτο το επόμενο διήμερο. Ο Σκίμπε δεν υπολογίζει στους τραυματίες Καρνέζη και Καρέλη και στον τιμωρημένο Κυριάκο Παπαδόπουλο. Έτσι, λοιπόν, γαλανόλευκη αναμένεται να παραταχθεί με διάταξη 4-2-3-1 στον αγωνιστικό χώρο. Με κάθε επιφύλαξη πάντα για το μπορεί να αλλάξει στο μυαλό του στις προπονήσεις που είναι μπροστά.

Ο Καπίνο έχει το προβάδισμα για το τέρμα, έχοντας δείξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Στα δυο άκρα της άμυνας οι Τοροσίδης (δεξιά) και Τζαβέλλας (αριστερά), με τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά να αποτελούν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Ο Σάμαρης και έναν εκ των Μανιάτη και Ζέκα (παρέλαβε το διαβατήριό του και έχει δικαίωμα συμμετοχής) θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών μέσων, ο Φορτούνης μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο, αριστερός εξτρέμ ο φορμαρισμένος Σταφυλίδης, δεξιά ο Μάνταλος που επίσης είναι σε καλή κατάσταση και στην κορυφή της επίθεσης το βαρύ πυροβολικό της Εθνικής μας, ο Μήτρογλου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ