ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στο ξενοδοχείο της Εθνικής Ελλάδας Καρνέζης και Καρέλης

Στο ξενοδοχείο της Εθνικής Ελλάδας Καρνέζης και Καρέλης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Ορέστης Καρνέζης και Νίκος Καρέλης προσήλθαν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η Εθνική Ελλάδας, στις Βρυξέλλες, για την αναμέτρηση με την αντίστοιχη του Βελγίου. Δεν χορηγήθηκε άδεια στον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Στις Βρυξέλλες για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη του Βελγίου, το Σάββατο 25 Μαρτίου στις 21:45 στο "Stade Roi Baudouin" των Βρυξελλών για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη, έπειτα από πρόσκληση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Μίχαελ Σκίμπε, βρίσκονται οι Ορέστης Καρνέζης και Νίκος Καρέλης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: Νίκος Συριώδης

Μάλιστα, τόσο ο γκολκίπερ της Ουντινέζε όσο και ο επιθετικός της Γκενκ - οι οποίοι είναι αμφότεροι τραυματίες κι εκτός πλάνων Σκίμπε για την αναμέτρηση - προσήλθαν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η Εθνική Ελλάδας στη βελγική πρωτεύουσα.

Πρόσκληση απηύθυνε ο Μίχαελ Σκίμπε και στον Κυριάκο Παπαδόπουλο, αλλά τραυματίστηκε ελαφριά στην προχτεσινή προπόνηση της ομάδας του, με αποτέλεσμα να μην του εκχωρηθεί άδεια για να μεταβεί στις Βρυξέλλες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ