ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στις γυναίκες πάει καλά η Εθνική!

Στις γυναίκες πάει καλά η Εθνική!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άνοιξε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 η Εθνική Γυναικών, συντρίβοντας εκτός έδρας με σκορ 4-1 την αντίστοιχη της Αλβανίας.

Με το... δεξί άνοιξε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 η Εθνική Γυναικών, συντρίβοντας εκτός έδρας με σκορ 4-1 την Αλβανία.

Οι ποδοσφαιρίστριες του Δημοσθένη Κάβουρα μπήκαν από το ξεκίνημα του αγώνα πολύ δυνατά και πίεσαν τις αντιπάλους τους, καταφέρνοντας νωρίς, στο 14ο λεπτό, να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με αυτογκόλ της γκολκίπερ Ζάνι.

Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχες κατάφεραν να ισοφαρίσουν εννιά λεπτά αργότερα με την Κούρμπογκαϊ (23'), οι διεθνείς αντέδρασαν άμεσα και με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Κυδωνάκη στο 27ο λεπτό ξαναπήραν ξεφάλι στο σκορ.

Από εκεί και μετά, ο αγώνας είχε μια πρωταγωνίστρια ομάδα: την Ελλάδα. Οι διεθνείς μας ήλεγξαν απόλυτα το ρυθμό του ματς και απείλησαν πολλές φορές την αντίπαλη εστία και για άλλα γκολ.

Το πρώτο ήρθε πριν τη λήξη του ημιχρόνου από τη Σιδηρά στο 37ο λεπτό και το τέταρτο, που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου (92') από τη Μάρκου.

Διαιτητής ήταν η Ζουζάνα Στρπκόβα από τη Σλοβακία, η οποία παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τις Ντότσι, Κυδωνάκη, Κοκοβιάδου, Σιδηρά, Φράνια, Κούρο και Κακαμπούκη.

Αλβανία: Ζάνι (46' Γκίλι)- Πρότο, Φράνια, Μεμέντοφ, Μορίνα, Βέλαϊ, Κούρο, Γκίνι, Κούρμπογκαϊ (66' Γκιέγκι), Μπεγκόλι (46' Σερενάι), Ντότσι.

Ελλάδα: Πελετίδου- Βλασιάδου, Κυδωνάκη, Κοκοβιάδου (87' Σαρρή), Σιδηρά, Κόγγουλη, Χατζηγιαννίδου, Δημητρίου (74' Πελεκούδα), Παπαδοπούλου, Μωραΐτου (66' Κακαμπούκη), Μάρκου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ