ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στην 4η θέση του τουρνουά "Βαλεντίν Γκρανάτκιν" η Εθνική Νέων

Στην 4η θέση του τουρνουά "Βαλεντίν Γκρανάτκιν" η Εθνική Νέων

Με ήττα 4-2 από την Αγία Πετρόπουλη αποχαιρέτησε η Εθνική Νέων το τουρνουά "Βαλεντίν Γκραντάτκιν" που διεξήχθη στη Ρωσία. Αρκετά καλά παιχνίδια από τους Έλληνες διεθνείς.

Την 4η θέση στο 29ο τουρνουά «Βαλεντίν Γκρανάτκιν», που διεξήχθη στην Αγία Πετρούπολη, κατέλαβε η Εθνική Νέων καθώς στον μικρό τελικό ηττήθηκε 2-4 από την ομώνυμη ομάδα. Το τρόπαιο του τουρνουά κατέκτησε η Ρωσία η οποία επικράτησε 1-0 του Καζαχστάν στον τελικό.

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ στο 20ο λεπτό με τον Κωστανάσιο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα και με τη λήξη του ημιχρόνου έχανε 1-2, χάρη στα γκολ των Βαρτανιάν (29') και Κολντούνοφ (44').

Η Αγία Πετρούπολη μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος και μέσα σε 12 λεπτά κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα (1-4) με τους Καζακόφ (50') και τον Βαρτανιάν, ξανά, στο 57ο λεπτό. Η Εθνική απλώς μείωσε στο 75ο λεπτό σε 2-4 με τον Τζοβάρα.

Ελλάδα: Βουτσελάς, Μπούσης, Μανωλάκης (70' Παπάζογλου), Νταλακούρας (70' Αποστολάκης), Παπαδογιωργάκης, Ταμπάς, Χατζηδήμπας, Χατζηστραβός (55' Τσίγκος), Καμπέτσης, Κωστανάσιος (70' Δημήτρουλας), Τζοβάρας.

Αγία Πετρούπολη: Φεντόσοφ, Αλογιάν, Ολισέφσκι, Πετρόφ, Μπόιτσοφ, Κολντούνοφ (66' Κούλτινοφ), Κολούσκο (82' Γκουσεΐνοφ), Λεβίν (66' Ρουντακόβιτς), Γιαστίμοφ (81' Ποταπόφ), Καζακόφ, Βαρτανιάν.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης τόνισε:

«Υπήρχε απογοήτευση από το αποτέλεσμα του ημιτελικού. Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ με αποτέλεσμα η ήδη επιβαρυμένη ψυχολογία των παιδιών να επιδεινωθεί. Είναι νεαρά παιδιά, απογοητεύονται εύκολα και είναι δύσκολο να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Προσπαθήσαμε να ξυπνήσουμε τον εγωισμό τους και μετά το 65' η ομάδα έμπαινε δυνατά στις μονομαχίες, δημιούργησε πέντε κλασικές ευκαιρίες και μπορούσε να βάλει και τρίτο και τέταρτο γκολ και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια όλων των παιδιών σε όλα τα παιχνίδια. Τα έδωσαν όλα. Θεωρώ ότι από αυτό το τουρνουά μόνο κέρδος θα έχουμε. Η 4η θέση που καταλάβαμε είναι η καλύτερη θέση που έχουμε πάρει όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχουμε στο συγκεκριμένο τουρνουά και μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί η παρουσία μας σε αυτή τη διοργάνωση, αν και θεωρώ ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο».

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ