ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στη ΓΑΔΑ ο Γραμμένος για τα μέτρα στο Ελλάδα - Κροατία

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ / WORLD CUP PRELIMINARY / GREECE - ESTONIA (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ / WORLD CUP PRELIMINARY / GREECE - ESTONIA (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, βρέθηκε στη ΓΑΔΑ κι έλαβε μέρος στη σύσκεψη με αντικείμενο τα μέτρα ασφαλείας στο ματς Ελλάδα - Κροατία, στο "Γ. Καραϊσκάκης" (12/11, 21:45).

H Εθνική Ελλάδας υποδέχεται αυτή της Κροατίας (12/11, 21:45) στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τη ρεβάνς των μπαράζ με στόχο το εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ 2018. Μπορεί να υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης Ελλήνων στο Ζάγκρεμπ για το πρώτο ματς (9/11, 21:45) και Κροατών στην Αθήνα, αλλά ο κίνδυνος πρόκλησης επεισοδίων είναι υπαρκτός.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, έλαβε μέρος στη σύσκεψη της Τρίτης (7/11) με αξιωματούχους της ΕΛ.ΑΣ που πραγματοποιήθηκε στη ΓΑΔΑ με αντικείμενο τα μέτρα ασφαλείας στο ματς του γηπέδου του Φαλήρου.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης ελήφθη η απόφαση να επιτραπεί η είσοδος μόνο σε κατόχους εισιτηρίων με απαραίτητη προϋπόθεση την επίδειξη ταυτότητας η διαβατηρίου.

Θα υπάρχει επιπρόσθετη δύναμη των ΜΑΤ πάνω από τον πάγκο όπου θα κάθονται τεχνικό επιτελείο, αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές και φυσιοθεραπευτές της εθνικής Κροατίας, ενώ αυστηρά θα είναι τα μέτρα τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αναχώρηση της αποστολής στο και από - αντίστοιχα - το "Γ. Καραϊσκάκης".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ