ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στη διάθεση του Σκίμπε οι Ζέκα και Μπακάκης

ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΑΙΓΥΠΤΟΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΑΙΓΥΠΤΟΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο προπονητικό πρόγραμμα της Τετάρτης (5/9) συμμετείχαν οι Ζέκα και Μπακάκης, ανεβάζοντας ρυθμό ενόψει της αναμέτρησης με την Εσθονία (8/9, 21:45).

Με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης (5/9) συνεχίστηκε η προετοιμασία της εθνικής Ελλάδας για την αναμέτρηση κόντρα στην Εσθονία το Σάββατο (8/9, 21:45), στο πλαίσιο του Nations League.

Ο Μίχαελ Σκίμπε είδε τους Ζέκα και Μπακάκη να μπαίνουν στο πρόγραμμα εκγύμνασης, με τον πρώτο να ξεπερνά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και τον δεύτερο να ακολουθεί πιο συντηρητικό πρόγραμμα.

Ο μέσος της Κοπεγχάγης φαίνεται ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος ενόψει της Εσθονίας και μένει να φανεί αν ο μπακ της ΑΕΚ θα προλάβει να μπει στα πλάνα του Σκίμπε για την σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Η προπόνηση της Πέμπτης (6/9) είναι προγραμματισμένη για τις 18:00, ενώ να σημειώσουμε πως ο συνεργάτης του Μίχαελ Σκίμπε, Σταμάτης Αντωνίου, θα μεταβεί στο Τάμπερε όπου θα παρακολουθήσει το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του ομίλου της Εθνικής στο UNL, ανάμεσα σε Φινλανδία και Ουγγαρία.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ